Ozon Behandeling! Geen stank meer in uw interieur

Ruikt uw auto niet meer zo fris? Last van sigarettenrook of gewoon een muffe geur? Wil je weer in een frisse en hygiënisch schone auto stappen? Dan helpen wij je graag met onze nieuwe dienst! Het desinfecteren en geur vrijmaken van het interieur is specialisten werk dus daarom zijn we een partnerschap aangegaan met OzonOzon™ interieurbehandeling.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is COPY-Facebook-post-940x788-px-15.jpg

Bij de ozonbehandeling van OzonOzon™ wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is COPY-COPY-COPY-Op-maat-gemaakte-afmetingen-1920x650-px-3-1024x347.jpeg

Hoe werkt dit nou precies? Ozon is zuurstof (O2) waaraan zich door elektrische hoogspanning een extra zuurstofatoom heeft gekoppeld. Hierdoor ontstaat ozon (O3). In de natuur wordt ozon geproduceerd bij bijvoorbeeld onweersbuien. Hierbij ontstaat ozon door de extreem hoge voltages die gepaard gaan bij een flinke onweersbui. De frisse geur die je ruikt na een onweersbui is ozon. Het woord ozon is afgeleid van het Griekse woord ozein en betekent ruiken.

Is het schadelijk? Ozon is een giftig gas. Bij het inademen van een zeer hoge concentratie kan het ernstige schade aan de gezondheid geven. Het Proces van OzonOzon™ is zo gemaakt dat er geen gevaren zijn voor de eigenaar of de medewerkers die de reiniging uitvoeren. Na de behandeling laten wij uw auto minimaal 2 uur luchten met geopende ramen om ervoor te zorgen dat u totaal geen last ondervindt van het reinigen.

Naast de auto is het natuurlijk ook mogelijk om uw Caravan, Camper, Bus of Boot volgens de speciale OzonOzon™ methode te behandelen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is COPY-COPY-COPY-COPY-Op-maat-gemaakte-afmetingen-1920x650-px-1024x347.png

Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op!

Wilt u uw auto rookvrij laten maken of wilt u geen rooklucht, maar een andere geur door ons laten verwijderen? Wilt u ook uw autobekleding laten reinigen of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-3643600 of te e-mailen naar info@abswoude.nl

HomeOzon behandeling!