Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden

Abswoude

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Noordwijk

Een team van monteurs dat aan een auto werkt, toont de toewijding van ABSWOUDE aan kwaliteit en service.

Met onze vestiging in Noordwijk zijn wij dé autobanden service, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 071-3643637. Als u ons wilt mailen, kan dat naar noordwijk@profile.nl.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Noordwijk

Bij onze vestiging in Noordwijk kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De tijdens het rijden vervormen de zogenoemde lamellen en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden helpen niet alleen bij winterse omstandigheden maar ook voor het afvoer van water en glad ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen, koop online combinaties of in onze vestiging in Noordwijk

Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Noordwijk terecht voor advies.

APK keuring bij Abswoude

Bij het inplannen van een APK in Noordwijk kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Noordwijk kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Daarnaast kan dit gemakkelijk online.

Auto-onderhoud bij Abswoude

Voor verschillend onderhoud bent u op de juiste pagina. U kunt bij onze vestiging Noordwijk terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Noordwijk!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak met Profile Car & Tyreservice Abswoude.

  • Date Format: DD dash MM dash JJJJ
    Werkplaatsafspraak uitsluitend op maandag tot en met vrijdag.
  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeWinterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Noordwijk