Ozon behandeling

Heeft jouw auto een nare geur en wil je weer fris en hygiënisch de weg op? Zoek dan niet verder! Wij bieden een gloednieuwe dienst aan om het interieur van jouw voertuig te desinfecteren en een heerlijke, neutrale geur te geven. Dit specialistische werk laten wij over aan onze partner, OzonOzon™ interieurbehandeling.

Hoe werkt dit precies? Ozon is zuurstof (O2) waaraan door elektrische hoogspanning een extra zuurstofatoom wordt gekoppeld, waardoor ozon (O3) ontstaat. In de natuur wordt ozon geproduceerd tijdens onweersbuien. De frisse geur die je ruikt na zo’n bui is ozon. Het woord ozon is afgeleid van het Griekse woord ‘ozein’ en betekent ‘ruiken’.

Maar is ozon niet schadelijk? Het klopt dat ozon een giftig gas is. Maar bij OzonOzon™ is het proces zo ontworpen dat er geen gevaar is voor jou, de eigenaar, of de medewerkers die de reiniging uitvoeren. Na de behandeling laten wij jouw voertuig minimaal 2 uur luchten met geopende ramen, zodat je totaal geen last ondervindt van het reinigen.

Naast de auto is het natuurlijk ook mogelijk om uw Caravan, Camper, Bus of Boot volgens de speciale OzonOzon™ methode te behandelen.

Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op!

Wilt u uw auto rookvrij laten maken of wilt u geen rooklucht, maar een andere geur door ons laten verwijderen? Wilt u ook uw autobekleding laten reinigen of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-3643600 of te e-mailen naar info@abswoude.nl

HomeOzon behandeling