Tank en Schenk

Bij Abswoude

Abswoude & Peut

PeutAl meer dan 50 jaar kunt u bij Abswoude terecht om te tanken. Inmiddels kunt u dat op 2 verschillende lokaties in Noordwijk doen. Op de 2 lokaties wordt een verschillend assortiment brandstoffen aangeboden. Op het tankstation aan de Schiestraat wordt naast de reguliere autobrandstoffen ook het milieuvriendelijke LPG verkocht. Het tankstation bij ons pand aan de ‘s-Gravendijckseweg te Noordwijk is meer ingericht voor de zakelijke gebruiker. Het tankstation aan de ‘s-Gravendijckseweg is speciaal voor vrachtwagens aangepast: er is een apart eiland gecreëerd, zodat er voldoende ruimte is. De vrachtwagenbestuurders kunnen er ruim drie keer zo snel tanken. Ook kunt u hier terecht voor milieuvriendelijke CNG-Biogas en voor het tanken van AdBlue.

Onze benzinestations zijn 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week voor alle auto’s. Met de Abswoude Klantenkaart hoeft bovendien niet meteen betaald te worden, maar wordt er periodiek en automatisch afgerekend. Heeft u vragen? Bel dan met 071-3643635 of mail naar Peut@abswoude.nl.

Op de locatie aan de Schiestraat kunt u terecht voor de volgende brandstoffen:

 • Super 98
 • Euro 95
 • Blue One 95
 • Diesel
 • LPG
 • Elektriciteit (EV oplaadpunt)

In onze shop kunt u onder andere terecht voor heerlijke, vers afgebakken broodjes, croissants en gevulde koeken. Daarnaast schenken wij ook nog overheerlijke verse bonenkoffie. Ook kunt u hier terecht voor de huur van aanhangwagens. En bent u op zoek naar een cadeau artikel? Wij hebben een uitgebreid assortiment Cadeau artikelen voor u!

Op de locatie aan de ‘s-Gravendijckseweg kunt u terecht voor de volgende brandstoffen:

 • Super 98
 • Euro 95
 • Blue One 95
 • Diesel (Diesel is voor vrachtwagens ook beschikbaar met een Highspeed-pomp. De nozzle hiervan is niet geschikt voor personenauto’s.)
 • AdBlue
 • CNG-Biogas
 • Elektriciteit (EV oplaadpunt)

Ook kunt u hier 24 uur per dag terecht om uw auto te wassen. Dat kan via onze uiterst moderne en kwalitatief hoogwaardige roll-overmachine, of bij ėėn van onze 8 wasboxen. Wachten is dus niet nodig!

Tank & Schenk

Peut is ontstaan uit de samenwerking van een aantal bevlogen ondernemers met dezelfde idealen en passie, die bovendien ieder voor zich lokaal erg betrokken zijn. Een groep ondernemers die elkaar ook nog eens aanvullen en versterken. Tank&Schenk is een spaarprogramma wat hieruit is ontstaan en mooi aansluit bij de kernwaarden van Peut en van de familie Van Abswoude. Bevlogenheid, passie, idealen en samenwerking zorgen er voor dat verenigingen, clubs en goede doelen kunnen blijven bestaan en een belangrijke bijdrage aan de (lokale) samenleving leveren.

Om die reden geloven wij ook in Tank&Schenk. Tank&Schenk staat dicht bij de samenleving. Wij verwachten jaarlijks tussen de € 20.000 en de € 30.000 terug te geven aan de samenleving. En dat is toch geweldig!

Klik hier voor meer informatie en naar de deelnemers aan Tank&Schenk.

Kwaliteit en service staan voorop

Bij de medewerkers van Peut Abswoude staan kwaliteit en service voor de klant voorop. Met hun inzet vallen zij dan ook regelmatig in de prijzen.

Abswoude Tankpas

Met de Abswoude Tankpas kunt u gebruik maken van het wascentrum en de Peut Abswoude benzinestations in Noordwijk. U ontvangt periodiek een gespecificeerde nota. U kunt de kaart aanvragen via 071-3643635 of via onderstaand aanvraagformulier.

Met Abswoude tankt u door heel Nederland!

Wij bieden u ook de mogelijkheid om met onze pas door heel Nederland te tanken. Tankt u hoofdzakelijk in Noordwijk?

Aanvragen

 • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeAbswoude & Peut