Abswoude bestaat 60 jaar

de multifunctionele bestelbus van FIAT Professional is terug!

NIEUWE SCUDO

Bekijk onze acties

Bekijk onze voorraad

Werkplaats​afspraak

Neem contact met ons op

Onze acties Profiteert u ook?

Over ons Abswoude Autopromenade

Al ruim vijftig jaar is Abswoude voor de Duin- en Bollenstreek een vertrouwd adres voor alles wat maar te maken heeft met optimale automobiliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere de aanschaf, het onderhoud of het herstel van schade aan uw wagen. Maar ook voor het huren van een auto staan wij voor u klaar. In al die jaren is het steeds onze filosofie geweest om u alles te kunnen bieden op het gebied van automobiliteit.
Meerdere topmerken onder een dak

Deze filosofie vindt u volledig terug in ons pand. Wij streven ernaar om u kwaliteit en keuze te bieden. Ons pand onderstreept dit meer dan ooit. Naast een modern wascentrum treft u hier meerdere topmerken aan. Merken die elkaar perfect aanvullen: Honda, Fiat, Nissan en Fiat Proffesional. Daarnaast zijn we ook nog servicedealer van Daihatsu en Chevrolet. Alles onder één dak, zodat u efficiënt kunt vergelijken. Op deze wijze kunnen wij u, ongeacht uw wensen, het product leveren dat het beste aan uw behoeften voldoet.

Met het in gebruik nemen van ons nieuwe pand in 2003 hebben wij ook onze bedrijfsnaam aangepast: vanaf dat moment is het Abswoude Autopromenade. Het achtervoegsel Autopromenade symboliseert het volledige productaanbod dat u bij Abswoude meer dan ooit aantreft. Via de onderstaande logo’s kunt u kennis maken met een deel van de producten en diensten die wij aanbieden.

Bij ons kunt u ook terecht voor de aanschaf van Astorc inklapbare trailers voor het vervoer van bijvoorbeeld elektrische fietsen, scooters en scootmobielen.

U bent van harte welkom bij ons op de Autopromenade.

Contact

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt Abswoude Autopromenade

Abswoude Autopromenade