Al zestig jaar een vertrouwd adres.

Abswoude Autopromenade

Contact

Over ons

De geschiedenis van Abswoude Autopromenade gaat terug naar 1962 toen twee collega’s Fons van Abswoude en Henny Bruynel besloten een garagebedrijf te starten in Noordwijk. Sinds die tijd is Abswoude Autopromenade uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de de Duin- en Bollenstreek. Goed bereikbaar gelegen tussen de drie dorpskernen van Katwijk, Noordwijk en Rijnsburg weten veel consumenten dit bedrijf te vinden.

Geïntegreerd in 1 bedrijf en op 1 locatie treft u de volgende activiteiten aan:

  • een brandstofstation
  • een carwash centrum
  • een schadeherstelbedrijf
  • een reparatie- en onderhoudswerkplaats
  • een onderdelen- en accessoires-magazijn
  • een autoverhuurafdeling, en
  • een grote showroom voor de verkoop van nieuwe en gebruikte wagens

Abswoude vertegenwoordigt een aantal labels zoals bijvoorbeeld Peut, CNG Pittpoint, AAS Schadeherstel, Trekhaakcentrum, Profile Car en Tyreservice en Oscar autoverhuur, zowel met personenwagens als bedrijfwagens. Dagelijks  staan bijna 50 medewerkers voor u klaar.

Duurzaam zit in ons DNA

Duurzaam, duurzaamheid en duurzaamheidsbeleid zijn woorden die heel veel bedrijven gebruiken om zich te profileren. Wij bij Abswoude praten daar niet over, zetten er ook niet zoveel over op schrift. Wij doen het namelijk gewoon. Vanuit de opvoeding hebben wij geleerd om de flora en fauna te waarderen en te genieten van en om haar schoonheid. Maar ook om aandacht te schenken aan de mensen om ons heen en actief te zijn voor onze samenleving. Ons spaarprogramma Tank&Schenk is daar een mooi voorbeeld van. In de jaren ’80 waren ons tankstation, de werkplaats en de schadewerkplaats al voorzien van een vloeistofdichte vloer. De wetgeving volgde pas vele jaren later. Door de jaren heen hebben wij altijd geïnvesteerd in dingen die anno nu vallen onder Duurzaam Beleid. Wij pronken of profileren daar niet mee. Wij doen dat gewoon want het zit in ons DNA!

Inmiddels hebben wij ons DNA geformaliseerd en zijn wij dan ook gecertificeerd Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

HomeOver ons