Onderhoud & Service

De werkplaats, met maar liefst 15 werkplekken en gespecialiseerde en ervaren monteurs, is voorzien van alle moderne faciliteiten en apparatuur. Ook is er een volledige teststraat aanwezig voor het testen van remvertraging, uitlijning, schokdempers en wielophanging. Daarnaast beschikt Abswoude over een volledig STEK-certificaat, voor onderhoud, reparatie en installatie van airco-systemen.

Onderhoud & Service

Experts in aftersales

Onze aftersales medewerkers zorgen dat de klant altijd mobiel en optimaal tevreden blijft. Bij werkzaamheden aan een auto wordt eventueel in de diagnose-ruimte in aanwezigheid van de klant eerst in kaart gebracht wat de mankementen zijn aan de auto. Dankzij de expertise van de receptionist kan een nauwkeurige eerste diagnose gesteld worden. Kleine reparaties kunnen veelal en direct zonder aanvullende afspraak uitgevoerd worden. U kunt ons ook bellen op 071-3643610 of mailen naar receptie@abswoude.nl.

Regelmatig terug naar school

De monteurs volgen regelmatig cursussen om hun kennisniveau te verhogen, zodat ze u nog beter van dienst kunnen zijn. Hier worden zij geïnformeerd over de nieuwste modellen en worden de beste praktijken uitgewisseld. Bovendien leidt Abswoude zelf ook monteurs op met eigen leermeesters.

Werkplaatsacties

Bekijk onze werkplaatsacties:

Alle acties

Bekijk onze acties

Of maak gelijk een afspraak:

HomeOnderhoud & Service