Een nieuwe trekhaak?

Bij Abswoude

Abswoude & Trekhaakcentrum

Trekhaakcentrum Noordwijk

Bent u op zoek naar een trekhaakmontage in de regio Noordwijk? Dan bent u bij Abswoude Autopromenade aan het juiste adres voor een complete trekhaakmontage tegen een zeer aantrekkelijke all-in prijs. Abswoude Autopromenade levert elke gewenste trekhaak voor diverse doeleinden zoals aanhangwagens, fietsendragers en caravans. Daarnaast heeft u voor de meeste auto’s de keuze uit een vaste of afneembare trekhaak. In sommige gevallen kunnen wij zelfs een wegdraaibare trekhaak leveren. Neem contact op met ons en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 071-3643637 en per mail via receptie@abswoude.nl.

  • Binnen 1 dag gemonteerd

  • All-inclusive prijs zonder verrassingen

  • Deskundig advies door professionals

  • Veiligheid & kwaliteit staan voorop

De trekhaak specialist van Noordwijk en omstreken

Onze medewerkers van Abswoude Autopromenade assisteren u graag om te bepalen wat de meest geschikte trekhaak en kabelset is voor uw auto. Daarnaast kunt u met vragen over de boordcomputer van uw auto ook gewoon bij ons terecht, wij voorzien u dan van de gewenste informatie. Abswoude Autopromenade is de merk onafhankelijk trekhaakmontage specialist en kan dus alle merken trekhaken en kabelsets leveren. In Noordwijk bevestigen wij elke gewenste trekhaak vakkundig aan uw auto.

 

 

Voor een actuele All-in prijs voor uw auto

 

Uw unieke aanbieding

 

 

Wat voor trekhaak past er op mijn auto?

Voor de meeste auto’s zijn er vaste trekhaken, waarbij de kogelstang te allen tijde achter de auto uitsteekt en afneembare trekhaken beschikbaar. Maar voor meer luxe auto`s zijn trekhaken met wegdraaibare of wegklapbare kogelstang te verkrijgen bij Abswoude Autopromenade. Met dit type trekhaken blijft het mooie design van uw auto intact. Maak nu een afspraak met Abswoude Autopromenade voor deskundig advies en de beste service.

Waarom Een Trekhaak van Abswoude?

Kwaliteit en Veiligheid

Bij Abswoude staat veiligheid voorop. Onze trekhaakselectie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Ontdek hoe onze trekhaakspecialisten streven naar de perfecte balans tussen duurzaamheid en veiligheid.

Breed Assortiment

Of je nu een trekhaak zoekt voor je personenauto, SUV of bedrijfswagen, wij hebben een breed assortiment om aan al jouw behoeften te voldoen. Verken onze collectie en vind de trekhaak die perfect past bij jouw voertuigtype.

Deskundig Advies

Bij Trekhaak Centrum Abswoude begrijpen we dat elke klant unieke eisen heeft. Daarom bieden onze deskundige adviseurs persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je de juiste trekhaak kiest. We begeleiden je stap voor stap, zodat je vol vertrouwen de juiste beslissing neemt.

  • Date Format: DD dash MM dash JJJJ
    Werkplaatsafspraak uitsluitend op maandag tot en met vrijdag.
  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HomeAbswoude & Trekhaakcentrum