Top 5 Producten voor de lente 15 mei 2023

Top 5 auto-accessoires bij Abswoude

Met het mooie weer in aantocht, is het tijd om de fiets van stal te halen en op pad te gaan. Of het nu gaat om een lange tocht door de natuur of een ontspannen fietstocht door de stad, het is heerlijk om buiten te zijn en te genieten van de frisse lucht. Maar hoe neem je je fiets veilig mee op vakantie, of wanneer je verder weg wilt fietsen? Een fietsendrager voor de auto biedt de perfecte oplossing!

1. Fietsendragers

Met het mooie weer in aantocht, is het tijd om de fiets van stal te halen en op pad te gaan. Of het nu gaat om een lange tocht door de natuur of een ontspannen fietstocht door de stad, het is heerlijk om buiten te zijn en te genieten van de frisse lucht. Maar hoe neem je je fiets veilig mee op vakantie, of wanneer je verder weg wilt fietsen? Een fietsendrager voor de auto biedt de perfecte oplossing!

Bij Abswoude hebben we verschillende fietsendragers van merken als Thule en Hapro. Zo kunt u gemakkelijk en veilig uw fiets meenemen op uw auto. Maar waarom zou u kiezen voor een fietsendrager, en waarom is het juist nu belangrijk om er een aan te schaffen?

Schaarste van het aanbod afgelopen zomers

De afgelopen zomers hebben we gezien dat er een schaarste was van fietsendragers en andere outdoor producten. Door de coronacrisis zijn veel mensen op zoek gegaan naar manieren om te genieten van de natuur en buitenactiviteiten. Hierdoor waren veel producten uitverkocht of moeilijk verkrijgbaar. Nu het nieuwe fietsseizoen weer begint, is het verstandig om niet te wachten met de aanschaf van een fietsendrager. Zo weet u zeker dat u er een heeft wanneer u er een nodig heeft.

Mail naar onze magazijn meester voor een offerte en levertijden

Mail ons magazijn

 

2. Zomerbanden

Bij Abswoude zijn we er trots op onderdeel te zijn van Profile Nederland, een van de grootste en meest toonaangevende bandenspecialisten van het land. Dit betekent dat we toegang hebben tot een breed scala aan hoogwaardige zomerbanden van de beste merken, waaronder Michelin, Goodyear en Continental. Als onderdeel van Profile Nederland kunnen we ook profiteren van de nieuwste technologieën en kennis op het gebied van banden en auto-onderhoud, waardoor we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.

Zomerbanden bieden tal van voordelen ten opzichte van winterbanden, vooral tijdens de warmere maanden van het jaar. Ze hebben een zachtere compound en bieden daardoor een betere grip op droog en nat wegdek. Dit resulteert niet alleen in een verbeterde veiligheid op de weg, maar ook in een betere rijervaring en minder slijtage van uw banden.

Bij Abswoude begrijpen we hoe belangrijk het is om veilig en comfortabel de weg op te gaan. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige zomerbanden, maar ook een deskundige montage- en balanceringservice om ervoor te zorgen dat uw nieuwe banden perfect passen en de prestaties van uw auto verbeteren. Onze bandenspecialisten kunnen u ook adviseren over welke banden het beste bij uw auto passen en hoe u uw banden optimaal kunt onderhouden om hun levensduur te verlengen.

Mail profile

 

3. Interieur reinigen

en schoon interieur is niet alleen belangrijk voor het comfort en de uitstraling van uw auto, maar ook voor uw gezondheid en welzijn tijdens het rijden. Het kan helpen om allergieën en ademhalingsproblemen te voorkomen, omdat stof, vuil en bacteriën zich kunnen ophopen in de bekleding en ventilatiesystemen van uw auto.

Bij Abswoude begrijpen we het belang van een schoon interieur en bieden we een breed scala aan interieur reinigers en behandelingen aan. Onze Ozon behandeling is een krachtige methode om uw auto te ontdoen van nare geurtjes, omdat het de lucht in uw auto desinfecteert en de bacteriën en schimmels doodt die deze geuren veroorzaken. Onze interieur reinigers zijn speciaal ontworpen om uw auto grondig schoon te maken en te beschermen tegen toekomstige verontreinigingen.

Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren over welke producten en behandelingen het beste zijn voor uw auto. Of u nu behoefte heeft aan een diepe reiniging van uw bekleding, dashboard of vloermatten, of gewoon een algemene schoonmaakbeurt van uw interieur, wij hebben de juiste oplossing voor u. Maak nu een afspraak aan de ‘s Gravendijckseweg en laat ons uw auto weer als nieuw maken van binnen en buiten. 

Maak afspraak

 

4. Waxen

Het waxen van uw auto is niet alleen een manier om de lak te beschermen tegen de elementen, maar het kan ook de levensduur van uw auto verlengen. Door regelmatig te waxen wordt de lak van uw auto beschermd tegen UV-straling, zure regen en andere vervuilende stoffen. Dit betekent dat uw auto langer in goede staat blijft en minder snel zal verkleuren, afbladderen of verweren.

Om de levensduur van uw auto te verlengen, raden we aan om uw auto minstens twee keer per jaar te laten waxen. Het waxen van uw auto is een eenvoudige en betaalbare manier om ervoor te zorgen dat uw auto er altijd als nieuw uitziet en goed beschermd is tegen de elementen. Maak een afspraak bij ons autowascentrum aan de ‘s Gravendijckseweg en laat ons uw auto professioneel waxen!

5. De Abswoude Premium Pas

De Abswoude Premium Pas is een unieke verzekering die u gemoedsrust biedt tijdens het rijden. Aangeboden door Abswoude B.V. in samenwerking met Eurocross Assistance en verbonden aan het kenteken van uw auto, heeft u met deze verzekering 24/7 recht op hulp bij pech en schade in Nederland en bijna heel Europa.

Of u nu een lekke band heeft of een motorstoring, onze verzekering dekt de reparatie van uw voertuig ter plaatse of het afslepen naar een lokale partner. Zelfs uw aangekoppelde toercaravan, vouwwagen, trailer of aanhanger is gedekt! En als uw auto niet dezelfde dag gerepareerd kan worden, zorgen wij voor vervangend vervoer.

Met de Abswoude Premium Pas kunt u met een gerust hart op pad gaan. Of u nu op vakantie gaat of gewoon naar uw werk rijdt, wij staan altijd voor u klaar om te helpen bij pech en schade. Wacht niet langer en verzeker uzelf van zorgeloos rijplezier met de Abswoude Premium Pas!

Meld je nu aan
HomeTop 5 Producten voor de lente