Tegen een Voedselbank in nood zeg je geen Nee! 29 augustus 2019

“Soms krijg je wel eens een verzoek waar je geen Nee tegen kan zeggen! En dat gebeurde gisteren.” Aldus Alfons van Abswoude. En zo kon het dus gebeuren dat de Voedselbank in Noordwijk van een voor hun groot probleem verlost werd. Iedere donderdag haalt de Voedselbank hun waren op om ze daarna te distribueren. Er was echter een klein probleempje, ze hadden geen vervoer meer. En geen vervoer betekent geen voedsel voor mensen die dat voedsel hard nodig hebben. En juist deze mensen, die deze hulp zo hard nodig hebben, wil je niet teleurstellen.

En om dat te voorkomen belde de Voorzitter van de Voedselbank Noordwijk, Jmiaa Bellan, naar Alfons van Abswoude met de vraag of Abswoude Autopromenade daarin iets voor de Voedselbank kon betekenen. En op zo’n vraag kan je simpelweg geen nee zeggen. Dus werd er een Fiat Doblo geregeld en beschikbaar gesteld om de Voedselbank uit de brand te helpen.

Wilt u de Voedselbank ook ondersteunen of vrijwilliger worden? Op de site www.voedselbanknoordwijk.nl treft u de informatie over hoe u de Voedselbank kunt ondersteunen. En natuurlijk kunt u bij Peut Abswoude uw punten schenken aan de Voedselbank!

HomeTegen een Voedselbank in nood zeg je geen Nee!