Occasion van de maand Juni 1 juni 2024

Op zoek naar een sportieve en stijlvolle Volkswagen T-Roc uit 2021? Dan is deze Volkswagen T-Roc 1.5 TSI 150pk 7-DSG R-line zeker iets voor jou! Met zijn opvallende blauwe kleur en strakke design ben je gegarandeerd het middelpunt van de aandacht.
Deze Volkswagen T-Roc is voorzien van een krachtige benzine motor met een vermogen van maar liefst 110 kW. Met slechts 6638 kilometer op de teller is deze auto zo goed als nieuw. Het is een cabriolet met 5 deuren en een volledig elektrisch-hydraulische bedienbare stoffen kap.
Wat deze Volkswagen T-Roc extra speciaal maakt, is de uitgebreide lijst met opties waarover hij beschikt. Om te beginnen is de auto uitgerust met het afstandscontrolesysteem (Front Assist) en de City-noordremfunctie met voetgangersherkenning. Deze functies zorgen ervoor dat je altijd veilig op de weg bent en helpen bij het voorkomen van ongelukken.

Daarnaast beschikt de Volkswagen T-Roc over een Climatronic volautomatische airconditioning met twee-zone temperatuurregeling. Hiermee kun je het klimaat in de auto naar jouw eigen wensen aanpassen, zodat je altijd comfortabel kunt rijden, ongeacht het weer buiten.
Ook heeft de auto een handig e-call systeem waarmee je in geval van nood snel hulp kunt oproepen. Hierdoor ben je altijd goed voorbereid, mocht er zich onverhoopt een noodsituatie voordoen.
Met het navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Media’ ben je altijd op de juiste weg. Dit systeem is voorzien van 2,5D Navigatiekaart Europa, zodat je eenvoudig je bestemming kunt vinden en nooit meer verdwaald raakt.

Veiligheid staat voorop in de Volkswagen T-Roc. Met de rijstrookbehoudassistent (Lane Assist) word je gewaarschuwd wanneer je onbedoeld je rijstrook dreigt te verlaten. Zo blijf je altijd keurig binnen de lijntjes en wordt de kans op ongelukken verminderd.
Ook aan comfort is gedacht in deze Volkswagen T-Roc. Zo is de voorruit verwarmbaar, zodat je altijd een goed zicht hebt, zelfs onder koude weersomstandigheden. Daarnaast is er een windschot aanwezig, waardoor je kunt genieten van een comfortabele rit zonder hinderlijke windvlagen.

Kortom, deze Volkswagen T-Roc 1.5 TSI 150pk 7-DSG R-line is een fantastische auto met vele luxe en praktische opties. Ben je geïnteresseerd in deze auto? Neem dan snel contact op met Abswoude Autopromenade op 071-3643605 voor meer informatie en een proefrit. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prachtige Volkswagen T-Roc!

HomeOccasion van de maand Juni