Occasion van de Maand Juli! 1 juli 2024

Deze maand hebben we er voor gekozen om deze gezellige en goed in de opties gestoken Fiat 500 tot Occasion van de Maand te bombarderen.
Zoals gebruikelijk geven wij op de Occasion van de Maand 24 maanden garantie.
De Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge uit 2020 is een stijlvolle en compacte hatchback die perfect is voor zowel de stad als daarbuiten. Met een krachtige 69 PK benzine motor en een CC van 999 biedt deze auto voldoende vermogen en efficiëntie voor een plezierige rijervaring.

Eén van de handige features van deze Fiat 500 is de automatische airconditioning, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in het interieur, ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast beschikt deze auto over cruise control, wat ideaal is voor langere ritten waarbij je een constante snelheid wilt aanhouden zonder constant het gaspedaal te hoeven gebruiken.

Het panoramadak van de Fiat 500 zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel in het interieur en laat veel natuurlijk licht binnen. Hierdoor wordt elke rit een beetje specialer en geniet je van een prachtig uitzicht, of het nu dag of nacht is.

Met een opvallende witte kleur en slechts 49982 kilometer op de teller, is deze Fiat 500 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele stadsauto. Met 3 deuren en een praktische hatchback-carrosserie is hij bovendien makkelijk in het gebruik en ideaal voor het dagelijkse verkeer.

Ben je op zoek naar een compacte auto met een luxe uitstraling en moderne opties zoals automatische airconditioning, cruise control en een panoramadak? Dan is de Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge uit 2020 zeker het overwegen waard. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een proefrit te plannen.
Kijk hieronder voor meer informatie over onze Occasion van de Maand Juli!
https://www.abswoude.nl/voorraad/fiat/500/1-0-hybrid-lounge-climate-control-527109824/?soort=occasion&leasetype=&aanschafsoort=

HomeOccasion van de Maand Juli!