Nieuwsbrief Maart 7 maart 2022

De eerste 2 maanden van 2022 zit er al weer op. Wij vieren dit jaar ons 60 jarig jubileum. En via deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van onze acties en wat wij u allemaal nog meer te bieden hebben.

Abswoude verduurzaamt nog weer verder!

De lockdown heeft Abswoude gebruikt om verdere verduurzaming uit te voeren. Nadat de verlichting in de showroom werd onder handen was genomen, werd het volgende project opgestart. Nadat er eerder al warmte panelen geplaatst zijn boven een aantal werkplekken, zijn er ook een aantal in de showroom en in de wachtruimte geplaatst. Deze investering moeten zorgen voor een lager gasverbruik. Maar nog belangrijker, meer comfort voor onze bezoekers tijdens de koude maanden

 

 


Abswoude Premium Pas

In januari hebben wij de Abswoude Premium Pas aan u geïntroduceerd.

De Abswoude Premium Pas kost € 29,95, is 12 maanden geldig en bij onderhoud volgens fabrieksschema en opvolging van het reparatie advies jaarlijks te verlengen. En biedt u de volgende voordelen:

 • Nationale en internationale pechhulp
 • Gratis bandenreparatie
 • Gratis lampjes vervangen
 • Gratis voorruit (ster) reparatie
 • Gratis bijvullen van motorolie, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof
 • Gratis APK (exclusief afmeldkosten)
 • 10% Korting op arbeidsloon van aanvullende werkzaamheden (niet op standaard onderhoudsbeurten)
 • Jaarrond aanvullende aanbiedingen
 • 2 Gratis wasbeurten t.w.v. € 28,-.

Tank&Schenk Goede Doel van de maand

7 Jaar geleden hebben wij Texaco ingeruild voor ons eigen label Peut. Al kort daarna zijn wij gestart met het spaarprogramma Tank&Schenk. Inmiddels is er sindsdien door de deelnemende clubs, verenigingen en goede doelen al € 95.000,- gespaard. In 2022 zetten wij  iedere maand een Goed Doel met een breed maatschappelijk karakter in de spotlights. In maart is dat Reuring Noordwijk.

Reuring maakt zich sterk voor de kwetsbare mensen uit onze samenleving. Wekelijks organiseren zij diverse activiteiten. De activiteiten zijn er op gericht om de mensen te ondersteunen en ze sterker te maken voor de maatschappij. Een fantastisch initiatief dat uw ondersteuning goed kan gebruiken. Nieuwsgierig naar wat Reuring allemaal doet?

Kijk dan even op www.reuringnoordwijk.nl.

 


Abswoude Aanbiedingen

Tot en met 31 maart kunt u gebruik maken van de onderstaande acties.

De Klucht Aanbieding!

Gratis Aperitief bij uw reservering bij De Klucht.

Hoe werkt het?

Heel simpel! Bel (071-3619172) of mail (info@dekluchtnoordwijk.nl) De Klucht, boek een reservering en meldt dat u gebruik wilt maken van de Abswoude/De Klucht actie. En dan krijgt u een heerlijk aperitief bij uw eten.

 


Tespelduyn aanbieding

Landgoed Tespelduyn is een prachtige locatie voor een High Tea. Romantisch, stijlvol en gezellig. Als je tijdens de maand Maart een High Tea reserveert krijg je gratis een heerlijk glas Prosecco. Wel even melden dat je gebruik wilt maken van de Abswoude klanten actie. Reserveren kan via onderstaande link of telefonisch via 0252-241333 sneltoets 2.

Reserveren – Landgoed Tespelduyn

 


Abswoude Aanbieding!

Vindt u het ook zo heerlijk als uw auto van binnen en van buiten helemaal schoon is? Dan hebben wij voor u een mooie aanbieding die alleen in maart 2022 geldig is. U kunt uw auto dan voor het Jubileumtarief van slechts € 60,- volledig door ons laten reinigen.

Het volgende doen wij dan voor u:

 • Volledig reinigen interieur, (stofzuigen, ramen schoonmaken, dashboard en middenconsole schoonmaken)
 • Volledig reinigen exterieur
 • Auto poetsen en voorzien van een nieuwe waxlaag.

Wij gaan er wel van uit dat u uw auto niet volledig uitgeleefd aanbiedt. In dat geval zijn wij namelijk genoodzaakt om de benodigde extra tijd aan u door te belasten.

En heeft uw auto last van nare luchtjes, dan kunt u uw auto voor € 49,95 laten behandelen met een Ozonbehandeling. Ozon behandeling! – Abswoude Autopromenade


Occasion van de maand

Iedere maand selecteren wij een occasion uit onze huisselectie voor Occasion van de Maand. Deze maand is dat de Nissan Qashqai. En uw voordeel is dat wij alleen op de Occasion van de Maand het Comfortpakket ter waarde van € 395,- gratis weggeven!

Meer informatie over deze Nissan Qashqai treft u hier!

Kijk hier naar onze gehele voorraad beschikbare occasions!

 De Tip van Robert!

Is het u ook opgevallen dat er veel auto’s rijden met kapotte verlichting? Mij wel in ieder geval. Door een niet correct functionerende verlichting bent u slechter zichtbaar in het verkeer. En daarmee komt u statistisch ook meer in aanmerking voor een ongeluk. Dat wilt u toch niet? Laat staan de boete die u kunt krijgen voor rijden met een niet correct functionerende verlichting. Een kapotte kentekenverlichting kan u een boete opleveren van € 50,-. Een boete voor het voeren van niet correct functionerende verlichting kan oplopen tot € 150,-.

De tip van Robert: “Controleer geregeld de verlichting van uw auto! Zeker als u in het donker gaat rijden. Voorkomen is immers beter dan genezen!”

Wilt u ook mailingpartner worden van Abswoude? Stuur dan een mail naar verkoop@abswoude.nl, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


 

HomeNieuwsbrief Maart