Nieuwsbrief Januari 5 februari 2022

De eerste maand van 2022 zit er al weer op. Wij vieren dit jaar ons 60 jarig jubileum. En via deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van onze acties en wat wij u allemaal nog meer te bieden hebben.

Abswoude verduurzaamt verder!

De lockdown heeft Abswoude gebruikt om verdere verduurzaming uit te voeren. De verlichting in de showroom werd onder handen genomen. Inmiddels zijn alle lampen die gebruikt worden in de showroom voorzien van LED-technologie. De eerste verdieping is een paar jaar geleden al voorzien van LED-lampen. Ook zijn er een aantal warmtepanelen geplaatst om het comfort te verhogen. Beide investeringen moeten zorgen voor een lager gas- en elektriciteitsverbruik.

 

 

 


Abswoude Premium Pas

In de vorige nieuwsbrief hebben wij de Abswoude Premium Pas aan u geïntroduceerd.

De Abswoude Premium Pas kost € 29,95, is 12 maanden geldig en bij onderhoud volgens fabrieksschema en opvolging van het reparatie advies jaarlijks te verlengen. En biedt u de volgende voordelen:

  • Nationale en internationale pechhulp
  • Gratis bandenreparatie
  • Gratis lampjes vervangen
  • Gratis voorruit (ster) reparatie
  • Gratis bijvullen van motorolie, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof
  • Gratis APK (exclusief afmeldkosten)
  • 10% Korting op arbeidsloon van aanvullende werkzaamheden (niet op standaard onderhoudsbeurten)
  • Jaarrond aanvullende aanbiedingen
  • 2 Gratis wasbeurten t.w.v. € 28,-.

Tank&Schenk Goede Doel van de maand

7 Jaar geleden hebben wij Texaco ingeruild voor ons eigen label Peut. Al kort daarna zijn wij gestart met het spaarprogramma Tank&Schenk. Inmiddels is er sindsdien door de deelnemende clubs, verenigingen en goede doelen al € 94.000,- gespaard. In 2022 zetten wij  iedere maand een Goed Doel met een breed maatschappelijk karakter in de spotlights. In februari is dat Carnavalsvereniging de Noortukkers.

De Noortukkers staan er om bekend dat zij veel organiseren voor alle doelgroepen in de Noordwijkse samenleving. Bekend van de de Noortukkers is bijvoorbeeld hun bezoeken aan de Willem van de Berghstichting, de noordwijkse bejaardentehuizen en de lagere scholen. Iedereen wordt een gezellige en ontspannen ochtend of middag bezorgd. Minder bekend is dat De Noortukkers altijd snel klaar staan als er een beroep op ze gedaan wordt. Bijvoorbeeld om de Noordwijkse Kermis mogelijk te maken volgens de Coronamaatregelen. En dat terwijl deze vereniging zelf zo hard is geraakt door de Coronapandemie.

Tot en met 31 januari is De LandelijkeStichtingTegenZinloosGeweld nog ons Goede Doel van de Maand.


Abswoude Aanbieding

Tot en met 28 februari kunt u gebruik maken van de onderstaande acties.

Tespelduyn Aanbieding!

Win een Landgoed & Golfbaan Tespelduyn-voucher ter waarde van € 25!

Vul uw naam en email-adres in en maak kans op 1 van de 4 vouchers, vrijelijk te besteden in het restaurant, voor een High Tea, High Beer of een ronde golfen.

tespelduyn.nl/actie/

Alles over Tespelduyn treft u hier!


Abswoude Aanbieding!

Een goed uitgelijnde auto is beter voor de wegligging en brandstofverbruik en zorgt ook voor minder bandenslijtage. Wanneer uw auto niet goed uitgelijnd is, kunt u dit merken tijdens het sturen (heel zwaar of juist erg licht). Uitlijnen verhelpt dit probleem. Om na te gaan of uw auto goed is uitgelijnd, bieden wij u in februari een

  • Gratis QuickCheck uitlijning 

Meer informatie over uitlijnen treft u hier!


Occasion van de maand

Iedere maand selecteren wij een occasion uit onze huisselectie voor Occasion van de Maand. Deze maand is dat de Mini Countryman Cooper. En uw voordeel is dat wij alleen op de Occasion van de Maand het Comfortpakket ter waarde van € 395,- gratis weggeven!

Meer informatie over deze Mini Countryman Cooper treft u hier!

Kijk hier naar onze gehele voorraad beschikbare occasions!

 

 


De Tip van Robert!

In de winter wordt er vaak met pekel gestrooid. De pekel hecht zich aan de auto en kan corrosie veroorzaken of versnellen bij lakbeschadigingen. Goed de auto wassen helpt dus om corrosie tegen te gaan. Vaak wordt de onderkant dan vergeten. En bij de onderkant is het zeker zo belangrijk om ook hier de pekel te verwijderen. De pekel hecht bijvoorbeeld ook aan de remleidingen. Wij komen met de APK dan ook geregeld remleidingen tegen die flink aan het roesten zijn. Dat kan eigenlijk eenvoudig voorkomen worden door geregeld de onderkant van de auto mee te laten nemen in de Carwash. Door een investering van een paar euro kan je een dure reparatie aan de remleidingen voorkomen, en anders in ieder geval uitstellen.

De tip van Robert: “Laat de onderkant van de auto geregeld mee wassen, zeker vlak na de winter!”

Wilt u ook mailingpartner worden van Abswoude? Stuur dan een mail naar verkoop@abswoude.nl, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

HomeNieuwsbrief Januari