Nieuwsbrief April 4 april 2022

Het eerste kwartaal van 2022 zit er al weer op. Wij vieren dit jaar ons 60 jarig jubileum. En via deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van onze acties en wat wij u allemaal nog meer te bieden hebben.

Abswoude verduurzaamt nog weer verder!

Sinds kort beschikken wij over een Elektrische servicewagen. Momenteel wordt deze hoofdzakelijk gebruikt voor het dagelijks transport van de winterbanden.

 

 

 

 


AdBlue tanken bij Peut Abswoude

Het afgelopen jaar is ons Peut Tankstation op ‘s-Gravendijck gerenoveerd. Het was tijd voor een opfrisbeurt. De tankeilanden werden voorzien van nieuwe apparatuur. De tanks zijn aangepast aan de nieuwste technieken. En ook het assortiment werd uitgebreid. Inmiddels is het ook mogelijk om AdBlue te tanken. AdBlue wordt gebruikt voor dieselauto’s die daar voor geschikt zijn, en zorgt ervoor om de uitstoot van NOx te reduceren. Dat gebeurd door een reactie van de AdBlue met de NOx, waarbij de ongevaarlijke stoffen stikstof en waterdamp ontstaan. En daardoor wordt een schadelijke uitstoot geminimaliseerd.

De voordelen van AdBlue tanken ten opzichte van het gebruik van flessen en Cans:

 • Morsen wordt voorkomen
 • Geen gevaarlijke stoffen in de kofferbak
 • Geen kans op lekkende flessen of cans
 • Aanvullen van AdBlue op maat
 • En de belangrijkste… Het is veel voordeliger

Abswoude Premium Pas

In januari hebben wij de Abswoude Premium Pas aan u geintroduceerd.

De Abswoude Premium Pas kost € 29,95, is 12 maanden geldig en bij onderhoud volgens fabrieksschema en opvolging van het reparatie advies jaarlijks te verlengen. En biedt u de volgende voordelen:

 • Nationale en internationale pechhulp
 • Gratis bandenreparatie
 • Gratis lampjes vervangen
 • Gratis voorruit (ster) reparatie
 • Gratis bijvullen van motorolie, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof
 • Gratis APK (exclusief afmeldkosten)
 • 10% Korting op arbeidsloon van aanvullende werkzaamheden (niet op standaard onderhoudsbeurten)
 • Jaarrond aanvullende aanbiedingen
        • 2 Gratis wasbeurten t.w.v. € 28,-.

Tank&Schenk Goede Doel van de maand

7 Jaar geleden hebben wij Texaco ingeruild voor ons eigen label Peut. Al kort daarna zijn wij gestart met het spaarprogramma Tank&Schenk. Inmiddels is er sindsdien door de deelnemende clubs, verenigingen en goede doelen al € 96.000,- gespaard. In 2022 zetten wij  iedere maand een Goed Doel met een breed maatschappelijk karakter in de spotlights. In april is dat Oranjevereniging Noordwijk.

De Oranjevereniging Noordwijk behoeft geen nadere introductie. Ieder voorjaar rond de Koningsdag en iedere nazomer organiseren zij veel activiteiten rondom de kermissen in Noordwijk. Iedereen heet toch wel eens staan kijken bij bijvoorbeeld het Tobbetje steken? En dan vooral genieten als er weer een nat pak werd gehaald. Alle activiteiten zijn er opgericht om mensen samen te brengen en ze plezier te geven. Nieuwsgierig naar wat Oranjevereniging Noordwijk allemaal doet? Kijk dan even op oranjeverenigingnoordwijk.nl.


De temperaturen stijgen weer…

Hoog tijd dus om uw winterbanden weer te vervangen voor de zomerbanden. Als u dat tenminste nog niet gedaan hebt. Een afspraak maakt u makkelijk via onderstaande link.

Autobanden, APK, auto onderhoud, velgen en airco (profile.nl)


Abswoude Aanbiedingen

Tot en met 30 april kunt u gebruik maken van de onderstaande acties.

Tespelduyn aanbieding

Landgoed Tespelduyn is een prachtige locatie. Een fantastisch rustpunt tussen de bollenvelden. Ga je lekker genieten van de bollenvelden op bijvoorbeeld de fiets. Dan is Landgoed Tespelduyn een mooie plek om een rustmoment in te bouwen. Deze maand krijgt u 3 extra Bourgondische bitterballen aangeboden als u een portie van 8 besteld. Wilt u een plekje reserveren? Dan kan dat via onderstaande link of telefonisch via 0252-241333 sneltoets 2.

Reserveren – Landgoed Tespelduyn


Abswoude Aanbieding!

Kleine deukjesdagen.

Heeft u een klein deukje of krasje? Als relatie van ons bedrijf nodigen wij u uit om tot en met 30 april 2022 tegen zeer scherpe tarieven deze deukjes en/of krasjes te laten herstellen. Aanmelden kan eenvoudig via een mail naar schadeherstel@abswoude.nl.

Tijdens de Kleine deukjesdagen krijgt u 25% korting op de standaardtarieven van A.A.S. Dagherstel. Normaal kost het herstellen van bijvoorbeeld een klein deukje € 75,- en het herstellen van een kleine kras € 40,-. De tarieven kunt zelf u controleren op https://www.aas-dagherstel.nl/help-ik-heb-schade/.

 


Occasion van de maand

Iedere maand selecteren wij een occasion uit onze huisselectie vooe Occasion van de Maand. Deze maand is dat de Renault Clio Estate Automaat. En uw voordeel is dat wij alleen op de Occasion van de Maand het Comfortpakket ter waarde van € 445,- gratis weggeven!

 

 

 

 

 


Even goed om te weten!

De Herenweg in Noordwijk was de afgelopen periode afgesloten vanwege het aanleggen van nieuwe waterleidingen voor Dunea. Daardoor waren wij voor velen slecht bereikbaar. Inmiddels zijn deze werkzaamheden op de Herenweg afgerond en zijn wij weer goed bereikbaar.


De Tip van Robert!

Wilt u brandstof besparen? Een makkelijkst bereikt u dat door te zorgen dat uw bandenspanning op orde is. Een te lage bandenspanning zorgt voor een hoger brandstofverbruik. Daarnaast slijten uw banden ook harder en onregelmatig.

De tip van Robert:

“Controleer geregeld uw bandenspanning! Een correcte bandenspanning zorgt voor een lager brandstofverbruik en voor minder slijtage van de banden. Door het voeren van de juiste bandenspanning bespaart u dus op uw brandstofkosten en gaan uw banden langer mee!”


 

HomeNieuwsbrief April