Lente Campagne introductie. 21 maart 2023

 

Beste lezer,

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw auto klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Bij Abswoude begrijpen we dat u het liefst zorgeloos de weg op gaat en daarom hebben we speciaal voor u een lente campagne opgezet. Met onze handige tips en services kunt u met een gerust hart de weg op.

Maak uw auto klaar voor de lente Een grondige schoonmaakbeurt van uw auto is een goed begin van de lente. Bij Abswoude kunt u terecht voor een professionele poetsbeurt van uw auto. Zo rijdt u weer rond in een stralend schone auto. Daarnaast is het belangrijk om uw winterbanden te vervangen door zomerbanden voor een betere grip op de weg en om regelmatig de bandenspanning te controleren. Bij Abswoude kunt u terecht voor het vervangen van uw banden en het controleren van de bandenspanning.

Onderhoud uw auto voor een veilige rit Om veilig de weg op te gaan is het belangrijk om regelmatig uw auto te onderhouden. Controleer de ruitenwissers en vervang deze indien nodig voor een optimale zichtbaarheid. Controleer de airconditioning om te zorgen dat deze goed werkt op warme dagen. En tot slot, controleer de vloeistoffen zoals olie, koelvloeistof en remvloeistof en vul deze bij indien nodig. Bij Abswoude kunnen we uw auto controleren en onderhouden, zodat u zorgeloos de weg op kunt.

Kom langs bij Abswoude Wilt u uw auto klaarmaken voor de lente? Kom dan langs bij Abswoude en profiteer van onze lente campagne. Laat uw auto poetsen, banden vervangen en onderhouden en ervaar een veilige en comfortabele rit. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te helpen. Maak een afspraak via onze website of bel ons op.

Met vriendelijke groet,

Het team van Abswoude

HomeLente Campagne introductie.