3 Jaar Carselexy 10 maart 2023

CarSelexy bestaat al 3 jaar bij Abwoude Auto en is nog steeds een groot succes! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden en resterende fabrieksgaranties. Op die manier bieden wij onze klanten de zekerheid van een betrouwbare auto voor een aantrekkelijke prijs.

Bij ons vind je een uitgebreid en divers aanbod van auto’s van verschillende merken en modellen. En dankzij onze financieringsopties, waaronder private lease, kunnen wij voor vrijwel elke klant een passende oplossing bieden. Wij vinden namelijk dat iedereen de kans moet krijgen om te rijden in zijn of haar droomauto.

Maar wat maakt CarSelexy nu zo bijzonder? Onze jong gebruikte auto’s bieden vele voordelen ten opzichte van nieuwe auto’s. Zo hebben ze bijvoorbeeld al een eerste onderhoudsbeurt gehad en zijn ze al ingereden, waardoor ze minder gevoelig zijn voor kleine mankementen. Daarnaast hebben ze vaak nog resterende fabrieksgaranties, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten.

Bovendien is duurzaamheid ook een belangrijk aspect van ons bedrijf. Door te kiezen voor een jong gebruikte auto in plaats van een nieuwe, draag je bij aan een beter milieu en verminder je je ecologische voetafdruk.

Bij CarSelexy vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom zijn wij trots op de positieve reviews van onze klanten, zoals Jan uit Haarlem die bij ons zijn droomauto vond tegen een scherpe prijs. Ook Sarah uit Amsterdam was verrast dat zij bij ons een bijna nieuwe auto kon kopen voor zo’n lage prijs. En Thomas uit Rotterdam durfde de stap te zetten om bij ons een tweedehands auto te kopen en heeft daar geen spijt van gekregen.

Maar naast deze tevreden klanten bieden wij ook een divers aanbod aan jong gebruikte auto’s van alle merken en modellen. Zo hebben wij recentelijk populaire modellen als de Tesla Model 3, Volvo XC60, Polestar 2 en Skoda Kamiq in ons assortiment. Onze auto’s hebben allemaal lage kilometerstanden en resterende fabrieksgaranties, wat zorgt voor maximale zekerheid en betrouwbaarheid voor onze klanten.

Neem vooral ook een kijkje op onze website en ontdek ons volledige aanbod en de reviews van onze tevreden klanten. Bij CarSelexy vind je gegarandeerd een (bijna) nieuwe auto tegen een aantrekkelijke prijs met maximale zekerheid dankzij de fabrieksgarantie.

Kortom, bij CarSelexy vind je een ruim aanbod aan jong gebruikte auto’s van diverse merken en modellen, financieringsopties die passen bij jouw situatie én maximale zekerheid dankzij de fabrieksgaranties. Kom gerust langs in één van onze vestigingen en ontdek ons diverse aanbod!

ONZE VOORRAAD
Home3 Jaar Carselexy