Waarom Carselexy ? Wij leggen het u uit! 27 februari 2023

Stel je voor: je rijdt in een nieuwe auto, vol comfort en luxe, en je hoeft hier niet diep voor in de buidel te tasten. Dit is mogelijk bij CarSelexy! Bij ons familiebedrijf Abswoude Autopromenade in Noordwijk, één van de eerste dealers met het CarSelexy label, vind je altijd een (bijna) nieuwe auto die bij jou past.

Al 60 jaar staat Abswoude Autopromenade bekend om onze passie voor auto’s en onze uitstekende service. Wij zijn trots op onze deelname aan het CarSelexy dealernetwerk, waar we uitsluitend jong gebruikte auto’s met een lage kilometerstand aanbieden. Dankzij ons diverse aanbod van bekende merken, van Fiat tot BMW en een groeiend aantal elektrische voertuigen, vind je altijd de auto die bij jou past.

Niet alleen het aanbod, ook de zekerheid is top bij CarSelexy. Al onze auto’s hebben vaak nog een resterende fabrieksgarantie, wat ze uiterst betrouwbaar maakt. De garantie bedraagt altijd minimaal 12 maanden. En kan zelfs uitgebreid worden tot maximaal 36 maanden.

Naast deze voordelen, bieden we ook diverse financieringsopties, zoals private lease. Zo kun je eenvoudig een (bijna) nieuwe auto rijden, tegen een aantrekkelijke prijs. Kom gerust langs in onze showroom en ontdek de vele voordelen die CarSelexy jou biedt! Bij Abswoude Autopromenade maken we jouw droom waar!

Nog even alle belangrijke punten onder elkaar:

  1. Breed aanbod van bijna nieuwe auto’s: CarSelexy biedt een breed scala aan hoogwaardige, bijna nieuwe tweedehands auto’s verkregen uit heel Europa.
  2. Concurrerende prijzen: De auto’s worden aangeboden tegen concurrerende prijzen, wat het een betaalbare optie voor consumenten maakt.
  3. Bijna nieuwe auto’s: Alle auto’s hebben een lage kilometerstand en zijn bijna niet te onderscheiden van nieuw, waardoor consumenten het voordeel hebben van een nieuwe auto tegen een prijs van een tweedehands auto.
  4. Financieringsmogelijkheden: CarSelexy biedt financieringsmogelijkheden, zoals private lease en verlengde garantie, waardoor het voor consumenten eenvoudiger is om een bijna nieuwe auto te bezitten.
  5. Hoogwaardige en betrouwbare auto’s: De auto’s zijn van hoge kwaliteit en zijn vrij van schade, wat ze een betrouwbare en vertrouwde optie voor consumenten maakt.
  6. Focus op klantenservice: CarSelexy richt zich op het bieden van uitstekende klantenservice, waardoor het autokoop proces een positieve ervaring voor consumenten wordt.

 

HomeWaarom Carselexy ? Wij leggen het u uit!