7 unieke locaties om de lente te ontdekken in de auto 28 maart 2023

De lente is een perfect seizoen om te genieten van een picknickavontuur in de buitenlucht tijdens een ontspannen autorit. Er is niets zo heerlijk als de wind door je haren voelen terwijl je over kronkelende wegen rijdt en het prachtige landschap bewondert dat aan je voorbijtrekt. Of je nu een moderne sportwagen of een klassieke auto hebt, er is geen betere manier om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte dan een ontspannen rit door het landschap en een heerlijke picknick op een mooie locatie. Hieronder vind je enkele fantastische plekken in de regio die je kunt ontdekken en waar je van een picknick kunt genieten, terwijl je het avontuur van de open weg beleeft.

Unieke locaties om te ontdekken!

Hieronder vind je een selectie van uniekere locaties en activiteiten voor in de lente:

fiat scudo kwade hoek elektrische auto

De Kwade Hoek

Dit natuurgebied aan de kust van Zuid-Holland is een van de weinige ongerepte duingebieden in Nederland. Hier kun je in de lente prachtig wandelen en genieten van de natuur.

Landgoed Ockenburgh

Dit voormalige koninklijke landgoed in Den Haag heeft een mooie Engelse tuin, een moestuin en een kasteeltje. Het is een perfecte plek om in de lente te picknicken en te wandelen.

De Vreugd en Rust

Dit natuurgebied tussen Voorburg en Leidschendam is een van de oudste polderlandschappen van Nederland. Hier kun je wandelen, fietsen en genieten van de rust en de natuur.

Delftse Hout

Dit recreatiegebied aan de rand van Delft heeft een grote plas waar je kunt zwemmen, varen en vissen. Ook kun je er wandelen, fietsen en picknicken.

rijswijkse bos talento scudo ducato fiat

Rijswijkse Bos

Dit bos tussen Den Haag en Delft is een mooie plek om te wandelen en te genieten van de natuur. Het heeft ook een kinderboerderij en een speeltuin.

fiat talento doblo scudo 500e

De Nieuwe Driemanspolder

Dit natuurgebied tussen Leiden en Den Haag is een van de grootste waterbergingsgebieden van Nederland. Hier kun je wandelen, fietsen en genieten van het waterrijke landschap.

wimlex honda toyota nissan fiat seat

De Zilk

Dit kleine dorpje in de Bollenstreek is een mooie plek om te wandelen en te fietsen tussen de bloeiende tulpenvelden. Ook kun je er terecht voor leuke workshops, zoals het maken van een eigen boeket tulpen.

bij Abswoude bieden wij een ruime selectie aan fantastische auto’s voor jouw avonturen op de weg. Of je nu op zoek bent naar een sportieve cabriolet, een ruime gezinsauto of een robuuste SUV, wij hebben de perfecte auto voor jouw reis naar de picknicklocatie. Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen om jouw reis nog aangenamer te maken. En als je er nog niet klaar voor bent om een auto te kopen, hebben wij ook huurauto’s beschikbaar voor jouw picknickavontuur. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat ons je helpen om de ideale auto te vinden voor jouw volgende roadtrip en picknick.

 

Huur nu een auto ONZE VOORRAAD
Home7 unieke locaties om de lente te ontdekken in de auto