De meest gestelde vragen

Zijn jullie nog open?


Wij zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. Het is mogelijk om in dat tijdsbestek uw auto, op afspraak, langs te brengen voor een werkplaatsafspraak. De fysieke showrooms zijn niet open. Online kunt u uiteraard bij ons terecht voor het bekijken van de voorraad, het opvragen van een offerte of voor het aanvragen van een proefrit op lokatie. Dit kan per mail, telefoon of videobellen.

Is het nu mogelijk om bij Abswoude een andere auto te kopen?


Ja, dat kan. Online en in de showroom zijn wij gewoon bereikbaar voor de aanschaf van een nieuwe auto of een occasion. U kunt bij onze Verkoop Adviseurs een video opvragen van de door u gewenste auto(‘s). Zo kunt u de auto toch virtueel bekijken. Onze Verkoop Adviseurs kunnen, wanneer nodig, online uw huidige auto taxeren en sturen u een vrijblijvende offerte voor de nieuwe auto toe. Voor een proefrit komen wij graag bij u langs. Ook kunt u bij ons langskomen voor een proefrit. Buiten kunnen wij u alles demonstreren. De auto wordt voor en na afloop van uw proefrit grondig gedesinfecteerd. Bij interesse in een auto kunt u contact met ons opnemen per mail, telefoon of videobellen.

Voor een zakelijke aanschaf kunt u, na het maken van een afspraak, gewoon bij ons in de showroom terecht.

Ik heb een werkplaatsafspraak ingepland staan, wat nu ?


Onze werkplaats is open. U kunt uw auto, op afspraak, brengen voor reparaties, onderhoud of APK. Tijdens uw bezoek houden wij de corona regels strikt in acht. Het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1,5 meter afstand en desinfecteren uw auto grondig bij inname en voordat u de auto weer komt ophalen.

Kan ik in de wachtruimte wachten tijdens mijn werkplaatsafspraak?


U kunt tijdens uw werkplaatsafspraak in onze showroom wachten tot uw auto klaar is. Houd de regels van het RIVM in acht en kom niet naar de showrooms wanneer u COVID-gerelateerde klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is verplicht, we schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand. Wilt u liever niet wachten dan kunt u een vervangende auto bij ons huren of een fiets in bruikleen nemen.

Ik wil graag een proefrit maken. Kan dat?

Ja, dat kan. Wij komen graag, binnen een straal van ongeveer 25 km, bij u langs voor een vrijblijvende proefrit met de door u gewenste auto. De auto wordt voor en na afloop van uw proefrit grondig gedesinfecteerd. Voor het maken van een afspraak klik hier

Gaan apk keuringen gewoon door?

Ja, u kunt gewoon bij ons terecht voor uw APK keuring. Ons advies is om deze afspraak niet uit te stellen. Goed onderhoud van uw auto is cruciaal, zodat wanneer u de weg op gaat, dit veilig gebeurd. Daarnaast is de APK keuring van uw auto wettelijk verplicht. Voorkom dus een onnodige boete en zorg dat uw auto veilig blijft. Tijdens uw bezoek houden wij de coronaregels strikt in acht. Het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1, 5 meter afstand en desinfecteren uw auto grondig bij inname en voordat u de auto weer komt ophalen.

HomeDe meest gestelde vragen