Wilt u ook snel rijden!

Deze voorraad is direct leverbaar! U hoeft dus geen half jaar te wachten op een nieuwe NISSAN. Het is vandaag de lag lastig inschatten wanneer de nieuwe Nissan modellen geproduceerd worden vanwege het werelwijde microchip tekort.

Waarom wachten als u binnen een paar dagen weg kan rijden met uw (zo goed als) nieuwe NISSAN!

Let op! Geld lenen kost geld.

Liever gespreid betalen?

Is Private lease niets voor u en wilt u meer controle? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.

U kunt uw nieuwe auto natuurlijk in één keer betalen. Maar als u er liever voor kiest om deze betaling op te splitsen in termijnen dan kunnen wij u hier natuurlijk bij van dienst zijn.
U kunt hiervoor natuurlijk een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs of direct hier een berekening maken.

Onze voorraad Fiat 500

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500 staan?

Actievoorwaarden Fiat

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen gelden van 01-01-2022 t/m 30-03-2022, zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend bij Abswoude Autopromenade verkrijgbaar en gelden niet i.c.m. andere acties of kortingen. Inruil gebeurt altijd op basis van handelswaarde. Korting geldt bij particuliere verkoop en kunnen opgebouwd zijn uit meerdere acties waaronder een inruilpremie welke alleen geldt bij inruil. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW & BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges, maar excl. afleverpakket (t.w.v. €249,- of €299,-). De getoonde afbeeldingen zijn voorbeelden en kunnen afwijken van het uiteindelijk gekozen model. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeSpecialist in FIATBijna nieuwe Nissans uit voorraad leverbaar