Winterbanden

Winterbanden: veilig op weg bij regen en sneeuw

Het rijden op winterbanden is sterk aanbevolen bij temperaturen onder de 7°C. Wij adviseren daarom om in de maanden oktober t/m maart te kiezen voor winterbanden

Voorkom ongelukken en rijd bij nat en koud weer altijd op winterbanden. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden heb je meer grip op de weg en heb je een kortere remweg. Dat geeft een veilig gevoel. Komen de temperaturen onder de 7°C kies dan voor winterbanden. We raden je aan om van oktober t/m maart op winterbanden te rijden.

We staan klaar om je winterbanden te monteren of te wisselen. Heb je twee sets velgen – voor zowel de winterbanden als de zomerbanden – dan bespaar je op een bandenwissel. Bij Abswoude ben je ook aan het goede adres voor voordelige bandenopslag en ze zijn dan meteen verzekerd tegen brand en diefstal. Handig toch!

De beste merken en snel gemonteerd

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Je banden zijn immers het enige contact tussen jouw auto en de weg. Bij Abswoude hebben we een enorm assortiment zomerbanden die we snel voor je monteren. Ook balanceren en uitlijnen is belangrijk, want daardoor ontstaan minder trillingen in het stuur en bespaar je ook nog eens behoorlijk op brandstof.

Winterbanden verhogen de veiligheid

  • Onder 7°C geschikt voor elk weertype en daarom de beste keuze van oktober t/m maart
  • Kortere remweg en minder kans op ongelukken
  • Betere wegligging dankzij zachtere rubbersamenstelling
  • Meer grip op de weg dankzij lamellen in het profiel
  • Met een winterbandenwissel slijten de zomerbanden natuurlijk minder snel

Het beste advies over winterbanden

Bij Profile Abswoude draait het niet alleen om banden, maar ook om het beste advies. Want wij weten als geen ander welke band bij jouw auto past en bij je portemonnee. Misschien leuk om te weten dat grote leasemaatschappijen ook klant bij ons zijn. En zelfs Defensie gaat voor banden naar Profile! Vul je kenteken in, maak een afspraak en wij geven jou het beste advies over winterbanden.

Wilt u meer weten over de bandenopslag of over nieuwe Winterbanden of 4-seizoenenbanden? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen bij de eerste gelegenheid contact met u opnemen.

Banden contact form

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeWinterbanden