Tank en Schenk

Bij Abswoude

Welkom bij Peut


Welkom bij Peut Tankstations in Noordwijk!

Bij Peut Abswoude kunt u al meer dan 50 jaar terecht voor het tanken van hoogwaardige brandstoffen op twee verschillende locaties in Noordwijk. Of u nu op zoek bent naar Super 98, Euro 95, Blue One 95, Diesel of LPG, bij ons vindt u altijd de beste kwaliteit voor uw voertuig.

Onze Duurzame Opties

Daarnaast zijn we trots op onze toewijding aan milieubewustzijn en duurzaamheid. Daarom bieden wij niet alleen traditionele brandstoffen aan, maar hebben we ook een oplaadpunt voor elektrische voertuigen. Hierdoor kunt u uw auto op een ecologisch verantwoorde manier opladen terwijl u bij ons bent.

Peut

Happy Days Prijzen in het weekend voordelig tanken.

Voordelige Happy Days Prijzen

En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u in het weekend profiteren van onze Happy Days Prijzen, waardoor u voordelig kunt tanken.

Handige Peutshop op de Schiestraat

Verder hebben we goed nieuws! Onze shop aan de Schiestraat is elke dag geopend van 7:00 uur tot 23:00 uur. Hier kunt u terecht voor allerlei handige producten en snacks, of u nu een vroege vogel bent voor vers brood of wat later op pad gaat voor een late night snack.


Bakkie Peut, De alles kunnende aanhangwagen

Of u nu bezig bent met een project in en rondom huis, of een evenement organiseert dat extra transport vereist, Bakkie Peut is er om u te ondersteunen. Met onze aanhangerverhuur kunt u moeiteloos en efficiënt aan uw transportbehoeften voldoen, zonder de last van het bezitten van uw eigen aanhangwagen.

Reserveer Vandaag Nog

Kies voor gemak, kwaliteit en veelzijdigheid met Bakkie Peut Aanhangerverhuur. Reserveer uw aanhangwagen online of neem contact met ons op voor meer informatie. Of u nu bezig bent met een project in en rondom huis, of een evenement organiseert dat extra transport vereist, Bakkie Peut is er om u te ondersteunen. Met onze aanhangerverhuur kunt u moeiteloos en efficiënt aan uw transportbehoeften voldoen, zonder de last van het bezitten van uw eigen aanhangwagen.

Reserveer hier uw Bakkie Peut!


Tanken bij Abswoude

Schiestraat 9 Noordwijk

Bij de locatie aan de Schiestraat kunt u terecht voor Super 98, Euro 95, Blue One 95, Diesel, LPG en elektriciteit (EV oplaadpunt). In de shop kunt u genieten van heerlijke vers afgebakken broodjes, croissants en gevulde koeken. Ook kunt u hier terecht voor de huur van aanhangwagens en een uitgebreid assortiment cadeauartikelen.

s’Gravendijckseweg 61 Noordwijk

Bij de locatie aan de ‘s-Gravendijckseweg kunt u terecht voor Super 98, Euro 95, Blue One 95, Diesel (ook beschikbaar met een Highspeed-pomp voor vrachtwagens), AdBlue, CNG-Biogas en elektriciteit (EV oplaadpunt). Hier kunt u 24 uur per dag uw auto wassen in een moderne en kwalitatief hoogwaardige roll-overmachine of bij één van de 8 wasboxen.


Tank Slim en Bespaar met de Peut TANKPAS

Bij Abswoude begrijpen we dat gemak en besparing belangrijk zijn voor elke automobilist. Daarom introduceren we met trots onze Peut Tankpas, een tankpas die uw reizen niet alleen efficiënter maakt, maar ook uw portemonnee ontlast.

Geen Gedoe, Alleen Gemak

Met de Peut Tankpas hoeft u nooit meer te zoeken naar contant geld of uw pinpas wanneer u bij ons tankt. Het is een eenvoudige en handige manier om uw brandstof te betalen zonder gedoe. Uw reizen worden naadloos en stressvrij, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – de weg voor u.

Volledige Controle over Uw Uitgaven

De kaart biedt u niet alleen gemak, maar ook volledige controle over uw brandstofuitgaven. Geen onverwachte uitgaven meer, want u bepaalt zelf het budget. Dit is vooral handig voor wagenparkbeheerders en ondernemers die grip willen houden op hun uitgaven.

Besparen op Brandstofkosten

Tanken wordt leuker met de Peut Tankpas. Naast het gemak en de controle biedt de kaart u ook exclusieve voordelen en kortingen op brandstof. Bespaar op uw brandstofkosten terwijl u geniet van hoogwaardige brandstoffen voor uw voertuig.


Tank & Schenk

Dit is een spaarprogramma van Peut dat ontstaan is uit de samenwerking van bevlogen ondernemers met dezelfde idealen en passie voor lokale betrokkenheid. Met dit programma steunt Peut verenigingen, clubs en goede doelen die een belangrijke bijdrage leveren aan de (lokale) samenleving. Bij Peut Abswoude staan kwaliteit en service voor de klant voorop en daarom vallen de medewerkers regelmatig in de prijzen.


Heeft u vragen? Bel dan met 071-3643635 of mail naar Peut@abswoude.nl.

HomeWelkom bij Peut