Peut Abswoude Helpt! 6 mei 2020

Dubbele punten met Tank&Schenk bij iedere tankbeurt tot 1 juni!

“Het zijn momenteel bizarre tijden. De Corona-crisis raakt de gehele samenleving diep. Het sociale leven ligt op zijn gat. Veel mensen zitten aan huis gekluisterd. De scholen zijn dicht. Veel verenigingen hebben het zwaar. Niet alleen kunnen vrijwilligers vaak hun werk en hobby niet uitvoeren, de leden kunnen niet bij elkaar komen en ook financieel komt er veel minder als normaal binnen. In deze bizarre tijden moeten wij als mensen en maatschappij elkaar helpen waar mogelijk. En als wij het samen doen, is er veel mogelijk!” Aldus Alfons van Abswoude van Peut Abswoude.

“En wij van Peut Abswoude willen de Noordwijkse samenleving ondersteunen. Maar we moeten het wel samen doen!” Vult Annemarie van Wijk- van Abswoude aan.

Hoe gaat Peut Abswoude de Noordwijkse samenleving dan ondersteunen?

Wij hebben een aantal pijlers opgezet om de verenigingen, clubs en goede doelen in deze bizarre tijden te ondersteunen. De belangrijkste daarvan is dat wij in ieder geval tot 1 juni Dubbele punten weggeven met ons Tank&Schenk spaarsysteem. De aangesloten organisaties sparen daar voor een financiele ondersteuning. Voor iedere getankte liter geven wij 1 punt die je kan schenken aan de vereniging, club of goede doel van je keuze. Jaarlijks Schenken wij op die manier zo’n € 15.000,- aan de lokale samenleving. Maar wij vinden dat er nog wel meer te schenken valt. Daarnaast hebben wij voor op de websites een banner ontwikkeld met de Tank&Schenk live score. En verder hebben we promotiemateriaal op maat ontwikkeld voor in de social media. En wij merken na een week al dat het werkt, want het percentage schenkers is weer flink aan het stijgen! Dus wij rekenen er op dat wij onze lokale verenigingen, clubs en goede doelen nu behoorlijk extra kunnen ondersteunen.

HomeTankenPeut Abswoude Helpt!