Al zestig jaar een vertrouwd adres.

Abswoude Autopromenade

Contact

Specialist in Elektrisch rijden.

De elektrische auto is bezig met een opmars in de Europese Unie en steeds meer automobilisten maken de overstap naar elektrisch rijden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Elektrische auto’s zijn namelijk energiezuiniger en hebben lagere onderhoudskosten dan traditionele benzine- en dieselauto’s.

Bij Abswoude kunt u voordelig een elektrische auto kopen van diverse merken. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste modellen en occasions van topmerken zoals FIAT, Volkswagen en Volvo. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch rijden en kunnen u adviseren over de beste elektrische auto voor uw situatie.

Bij Abswoude hebben we ruim 60 jaar ervaring in de autobranche en zijn we al jarenlang een vertrouwde naam in de Duin- en Bollenstreek.. Zoals u van ons gewend bent kunt u zoals altijd bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto van diverse merken.

Onze monteurs zijn uitstekend getraind en hebben veel ervaring met het onderhoud en reparatie van diverse automerken. Bovendien zijn we gespecialiseerd in elektrische auto’s en hebben we een uitgebreid aanbod van EV’s, waaronder de populaire FIAT 500e.

Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, neem dan gerust contact met ons op via 071-3643605 of sales@abswoude.nl. We helpen u graag bij het vinden van de auto die het beste bij u past. En als u nog twijfelt over elektrisch rijden, informeren wij u graag over de voordelen van elektrisch rijden en de beschikbare laadoplossingen.

Wilt u een afspraak inplannen voor onderhoud? Dan kan dat ook via onderstaand formulier.

HomeSpecialist in Elektrisch rijden.