Verlengde Garantie

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie van 3 jaar/100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

TOTALE TRANSPARANTIE

De verlengde garantie van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegen onvoorziene mechanische of elektrische storingskosten.

De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig.

De Verzekering Verlengde Garantie wordt geboden door Nissan International Insurance Ltd, een vennootschap naar het recht van Malta met ondernemingsnummer C44660 en maatschappelijke zetel te Aragon House Business Centre, Dragonara Road, St Julian’s, Malta. De vennootschap staat onder toezicht van de Malta Financial Services Authority in het kader van de Insurance Business Act 1998 en is gemachtigd om verzekerings- en herverzekeringsactiviteiten uit te voeren in Nederland krachtens de bepalingen inzake Vrijheid van Dienstverrichting van de EU.

FLEXIBILITEIT

De uitgebreide voertuiggarantie wordt geleverd in een groot aantal combinaties van tijd en kilometerstanden. U kunt het contract voor de Nissan verlengde garantie afsluiten op elk gewenst moment vóór het einde van de standaard fabrieksgarantie.
Bovendien kunt u desgewenst ook aan een bestaande verlengde garantie nog tijd/kilometers toevoegen. Vraag uw Nissan-dealer om meer informatie.

KWALITEIT

Als u de verlengde garantie van Nissan kiest, bent u ervan verzekerd dat in geval van reparatie alleen echte onderdelen van Nissan gebruikt zullen worden, en dat speciaal door Nissan opgeleide technici uw auto de zorg zullen geven die hij verdient.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Het Nissan contract is gekoppeld aan het voertuig, dus het is overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar van dezelfde gemoedsrust kunnen profiteren.

GEMOEDSRUST

Bij pech of ongeval profiteert u van 24/7 Nissan Assistance, die beschikbaar is in 40 Europese landen

 

Onderhoudscontracten

Nissan Services Plan. Voor uw gemak.

Met het Nissan Services Plan kiest u voor gemak. Met een Nissan Onderhoudscontract weet u gedurende de contractperiode precies waar u aantoe bent met betrekking tot de kosten van het reguliere onderhoud van uw Nissan. Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor een periode van 3, 4 of 5 jaar. Een Nissan Onderhoudscontract is altijd voordeliger dan de kosten van alle losse beurten bij elkaar opgeteld. Ook voor gebruikte Nissan’s zijn er diverse contracten beschikbaar. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de mogelijkheden voor uw auto!

Bij Nissan heeft u ook de mogelijkheid om, na het verstrijken van de 3 jaar fabrieksgarantie, een Verlengde garantieverzekering af te sluiten. Deze biedt u, afhankelijk van het model, maximale zekerheid gedurende 1, 2, 3 of 4 jaar extra. Dit betekent dat uw auto tot maximaal 7 jaar/200.000km garantiedragend kan zijn! De Verlengde Garantieverzekering biedt dekking voor reparatie of vervanging bij onvoorziene mechanische en elektrische defecten.

Het Nissan Onderhoudscontract en de Verlengde Garantieverzekering zijn gekoppeld aan het voertuig, dus zijn beiden overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan binnen de contracttermijn te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar van dezelfde zekerheden kunnen profiteren. Een Nissan Services Plan contract heeft daarom bij de verkoop van uw Nissan nog steeds een meerwaarde!

HomeNissanVERLENGDE GARANTIE