De Nissan Micra 1.0 73pk Acenta

Profiteer nu van de scherpste deal op een Nissan Micra.
Want wij hebben nog 2 Nissan Micra Acenta's met de voordelige 1.0L motor.

Wilt u dus voor een leuke prijs wegrijden in een nieuwe Nissan Micra kom dan snel langs in onze showroom voor de beste deal!

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" Licht metalen velgen
  • Bluetooth® (telefoon en muziek)
  • Cruise control en speed limiter
  • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
  • Multimedia systeem incl. Apple Carplay
  • Airconditioning
  • Bandenspannings sensoren
  • LED-dagrijverlichting

Nissan Micra

Van
€ 19.140,-
Nu voor
€ 15.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 269,- p/mnd
Private lease
Let op! Geld lenen kost geld.

Liever financieren?

U kunt uw nieuwe auto natuurlijk in één keer betalen. Maar als u er liever voor kiest om deze betaling op te splitsen in termijnen dan kunnen wij u hier natuurlijk bij van dienst zijn.

Nu al vanaf
€ 189,- p/mnd
Bereken mijn bedrag Meer informatie

Onze voorraad Nissan Micra

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Micra staan?

Disclaimer

© 2019 – Alle rechten voorbehouden. Deze aanbiedingen gelden van 01-04-2019 t/m 30-06-2019, zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend bij Abswoude Autopromenade verkrijgbaar en gelden niet i.c.m. andere acties of kortingen. Inruil gebeurt altijd op basis van Autotelex handelswaarde. Korting geldt bij particuliere verkoop en kunnen opgebouwd zijn uit meerdere acties waaronder een inruilpremie welke alleen geldt bij inruil. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW & BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges, maar excl. afleverpakket (t.w.v. €249,- of €299,-, afhankelijk van het gekozen model). Afbeeldingen zijn voorbeelden en kunnen afwijken van het uiteindelijk gekozen model. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. Vraag ons naar de volledige voorwaarden.

* Het totale voordeel is opgebouwd uit een voorraadkorting (hoogte afhankelijk van het gekozen model) plus de contante waarde van 4 jaar onderhoud en garantie, dit laatste kan alleen kosteloos verkregen worden i.c.m. Nissan All Inclusive (hoogte ook weer afhankelijk van het gekozen model). Vraag onze verkopers naar de voorwaarden.

HomeNissanNissan Micra