Nissan N-Tec ‘limited’ editions 31 januari 2020

Speciale uitvoeringen Micra, Qashqai en X-Trail

Vanaf vandaag kun je de Nissan N-Tec Editions bestellen. De ‘limited editions’ zijn verkrijgbaar van de Micra, Qashqai en X-Trail. Ze zijn uitgerust met zwarte details en technische snufjes.

Nissan onthuld vandaag een beperkt leverbare oplage van N-Tec Editions. Deze bijzondere uitvoeringen zijn zoals altijd te herkennen aan zwarte accenten van het in- en exterieur. Ook worden de N-Tec Edition’s voorzien van snufjes die het merk ‘Nissan Intelligent Mobility’ noemt.

Nissan Micra N-Tec

De Nissan Micra N-Tec Edition krijg je al mee vanaf 22.190 euro. Als basis dient de Micra Acenta, maar in de limited edition wordt deze uitgerust met 17 inch lichtmetalen velgen, hoogglans zwarte details, privacy glass en vooraan mistlampen. Daarnaast beschik je in deze gelimiteerde editie over NissanConnect met geïntegreerde navigatie, parkeersensoren achter en Intelligent Emergency Braking.

Nissan Qashqai N-Tec

De N-Tec Edition van de Qashqai is te bestellen vanaf 35.935 euro. De af te leveren SUV is dan voorzien van zwarte, 19 inch wielen, koplampen met donkere behuizing en zetels van pvc/alcantara in dezelfde kleur afgewerkt. ProPilot-assistentiesystemen, Intelligent Park Assist en NissanConnect met ondersteuning van Apple CarPlay zijn standaard.

Nissan X-Trail N-Tec

De X-Trail N-Tec Edition (vanaf 42.290 euro) beschikt over 18 inch wielen, metallic lak en een in zwarte chromen grille, hoogglans dakrails en spiegelkappen. Op de dieselversies met automatische transmissie zijn Safety Shield en de ProPilot aanwezig. Deze editie is te bestellen met vijf of zeven zitplaatsen, en met voor- of vierwielaandrijving.

Vertel me meer over de Nissan N-Tec Edities

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeNissan N-Tec ‘limited’ editions