Nieuwe benzinemotor en uitvoering voor Nissan Micra 7 februari 2019

De Nissan Micra is nu nog aantrekkelijker dankzij het vernieuwde aanbod met nieuwe 1.0-liter driecilinder turbobenzinemotor en de speciale uitvoering N-Sport. Deze speciale uitvoering is voorzien van onderscheidende details voor het in- en exterieur.

De nieuwe benzinemotor voor de Nissan Micra staat garant voor meer verfijning en scherpere reacties. Helen Perry, General Manager Small Cars van Nissan Europe, vertelt: “Met meer nadruk op efficiency en prestaties vergroten deze uitvoeringen de aantrekkingskracht van de Nissan Micra. We kunnen nu beter voldoen aan de wensen van de Europese kopers van compacte hatchbacks.”

De nieuwe 1.0-liter IG-T benzinemotor met 74 kW (100 pk) en handbediende versnellingsbak of Xtronic-automaat is ontwikkeld door de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Door te profiteren van de kracht en de middelen van de alliantie heeft Nissan de grenzen verlegd van wat technisch haalbaar is voor een driecilinder turbobenzinemotor. Deze nieuwe motorvariant biedt uitzonderlijke prestaties en verfijning en voldoet aan de hoogste eisen van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De nieuwe motorvariant is per direct te bestellen en de prijzen beginnen bij 18.990 euro.

MORE MICRA Live Event

MORE MICRA Live Event

MORE MICRA Live Event

MORE MICRA Live Event

MORE MICRA Live Event

MORE MICRA Live Event

MORE MICRA Live Event

HomeNieuwe benzinemotor en uitvoering voor Nissan Micra