Tank&Schenk Goede Doel van de maand Goede doel van de maand

Bijna 7 jaar geleden hebben wij Texaco ingeruild voor ons eigen label Peut. Al kort daarna zijn wij gestart met het spaarprogramma Tank&Schenk. Inmiddels is er sindsdien door de deelnemende clubs, verenigingen en goede doelen al € 93.000,- gespaard. In 2022 zetten wij  iedere maand een Goed Doel met een breed maatschappelijk karakter in de spotlights. In januari trappen wij af met de Stichting Tegen Zinloos Geweld. Bekend van het lieveheersbeestje en waarvan de oorsprong, net als van Peut, in Noordwijk ligt. Wilt u meer weten over Tank&Schenk en de aangesloten Goede doelen, verenigingen en clubs? Kijk dan hier voor meer informatie.

Goede Doel van Januari 2022.

Als eerste Goede Doel hebben wij gekozen voor De LandelijkeStichtingTegenZinloosGeweld. Een initiatief wat ooit in Noordwijk is ontstaan en inmiddels landelijke bekendheid geniet. 2021 was ook weer een jaar waarin veel Zinloos Geweld gepleegd is. Redenen genoeg dus om deze mooie stichting extra te ondersteunen.

De LandelijkeStichtingTegenZinloosGeweld stimuleert, initieert en ondersteunt sinds 1997 initiatieven voor verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving. De stichting streeft naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de oorzaken en gevolgen van pesten en (zinloos) geweld. Moed is nodig om je eigen leefomgeving te verbeteren! De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld staat synoniem voor Moed. Klik hier voor meer informatie!


HomeTank&Schenk Goede Doel van de maand