Nieuwe FIAT Doblo Cargo 27 februari 2023

De nieuwe Fiat Doblo Cargo: de perfecte bedrijfsauto voor iedere ondernemer!

 

De Fiat Doblo Cargo is al jarenlang een begrip in de wereld van bedrijfsauto’s. Het is een praktische en betrouwbare auto die geschikt is voor vrijwel iedere ondernemer. De nieuwe Fiat Doblo Cargo is onlangs gelanceerd en biedt nog meer comfort, veiligheid en gebruiksgemak dan zijn voorganger.

De nieuwe Fiat Doblo Cargo heeft een stijlvolle en moderne uitstraling. De auto is voorzien van nieuwe LED-verlichting en een nieuwe grille, wat zorgt voor een frisse en eigentijdse look. Ook het interieur van de auto is aangepakt en biedt meer comfort en gebruiksgemak dan ooit tevoren. Zo is de nieuwe Fiat Doblo Cargo voorzien van een nieuw infotainmentsysteem met een 7-inch touchscreen en Apple Carplay/Android Auto.

Maar dat is niet alles: de nieuwe Fiat Doblo Cargo is ook nog eens veiliger dan ooit tevoren. Zo is de auto voorzien van een aantal geavanceerde veiligheidssystemen, zoals Lane Departure Warning, Autonomous Emergency Braking en verkeersbordherkenning. Hierdoor wordt de kans op een ongeluk aanzienlijk verkleind en wordt het rijden in de nieuwe Fiat Doblo Cargo nóg veiliger.

Ook qua laadvermogen is de nieuwe Fiat Doblo Cargo een uitstekende keuze. De auto heeft een laadvermogen van maar liefst 1.005 kg en biedt daarmee genoeg ruimte voor al je spullen. Bovendien is de laadruimte van de auto voorzien van handige opbergvakken en sjorogen, zodat je je spullen veilig en gemakkelijk kunt vervoeren.

Kortom: de nieuwe Fiat Doblo Cargo is dé perfecte bedrijfsauto voor iedere ondernemer. De auto biedt comfort, veiligheid en gebruiksgemak en is daarnaast ook nog eens zeer geschikt voor het vervoeren van grote en zware spullen. Ben jij op zoek naar een betrouwbare en praktische bedrijfsauto? Kom dan snel langs bij Abswoude Autopromenade en ontdek de nieuwe Fiat Doblo Cargo zelf!

 

Onze Accountmanager is hèt aanspreekpunt voor de zakelijke markt. Abswoude Autopromenade Zakelijk levert maatwerk voor alle mobiliteitsvraagstukken en beschikt over de vaardigheden en expertise die het verschil maken.

Of het nu gaat om Fleetsales, After Sales, Leasing of begeleiding bij uw beleid inzake duurzaamheid, wij staan voor u klaar.

One Stop Shopping, uw voordeel:

  •  Eén aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsbehoeften
  •  Wagenpark beheer
  •  Ontzorging voor After Sales
  •  Groot productaanbod
  •  Alle merken
  •  Aanbod en expertise 100% elektrische modellen
  •  Aanbod van personen- en bedrijfswagens
  •  Maatwerkoplossingen voor bedrijfswageninrichting
  •  Haal-en brengservice
  •  Expertise in Leasing

Kennismaken? Onze Accountmanager komt  graag bij u op locatie.

Contact gegevens Accountmanager:

Pieter van den Hengel

T: 071-3643606 / 06-45288029

E: pieterh@abswoude.nl

HomeSpecialist in FIATNieuwe FIAT Doblo Cargo