FIAT TALENTO NU OOK MET DCT-AUTOMAAT 10 december 2020

In korte tijd heeft de Fiat Talento zich al onder de gevestigde orde in het druk bevolkste Bedrijfswagensegment geplaatst. En sinds korte tijd is hij  voortaan wel beschikbaar met een automaat.

Tot op heden moest je in de Fiat Talento altijd zelf schakelen, maar dat verandert met de komst van een voor de bedrijfsauto compleet nieuwe zestraps automaat met dubbele koppeling. De Talento met 120 pk 2.0 basisdiesel is net als voorheen alleen met een handgeschakelde transmissie leverbaar, de krachtigere 145 pk en 170 pk sterke 2.0-diesels zijn per direct ook met automaat te bestellen.

De vanafprijs van de Fiat Talento met DCT-automaat is vastgesteld op € 25.925. Dat bedrag is voor de 145 pk Talento met korte wielbasis en de normale dakhoogte (L1H1). De 170 pk sterke Talento met automaat kost in die configuratie € 26.675. Let wel, dit is de netto catalogusprijs, dus exclusief btw en bpm. Fiat levert de Talento natuurlijk in diverse soorten en maten. De korte L1- en langere L2-varianten zijn er eveneens met verhoogd laadvermogen en zijn daarnaast ook nog eens met verhoogd dak (H2) te bestellen. De Talento is er daarnaast als Dubbele Cabine, als Luxe Dubbele Cabine en als Platform Cabine. Vervolgens kun je nog kiezen voor diverse uitrustingsniveaus als Basis, Pro en SX.

HomeSpecialist in FIATFIAT TALENTO NU OOK MET DCT-AUTOMAAT