FIAT Ducato Electric 2020 29 januari 2020

Fiat Ducato Electric

  • Het eerste elektrische model van Fiat Professional, leverbaar in 2020.
  • Ontwikkeld en ontworpen volgens de meest geavanceerde kwaliteitsnormen van de FCA Group.
  • De Ducato Electric wordt verkrijgbaar in alle carrosserievarianten met dezelfde laadvolumes als de conventionele Ducato.
  • Laadvermogen tot 1.950 kg.
  • Ducato Electric biedt een keuze aan 2 accupakketen, met een range van 220 tot 360 km (NEDC-cyclus).
  • Maximaal vermogen van 90 kW en een maximumkoppel van 280 Nm.
  • 100% Ducato, 100% elektrisch.

 

Fiat Ducato BEV

Tijdens introductie van de nieuwe Ducato model jaar 2020, de evolutie van de beste verkochtte die al meer dan 37 jaar aan de zakelijke behoeften voorziet, gaven de mensen van Fiat Professional de wereld zijn eerste glimp van de Ducato Electric. De BEV (Battery Electric Vehicle) die in 2020 in op de markt zal komen en samenwerkt met het aardgas Ducato Natural Power om het aanbod van alternatieve brandstof te voltooien.

De Fiat Ducato slaagt er in om zichzelf weer enorm te verbeteren, langs een evolutionaire tocht dat in veertig jaar nooit is gestopt. Uitstekende prestaties en een sterke focus op TCO (Total Cost of Ownership), om zo goed mogelijk in te spelen op de verschillende behoeften van elk bedrijf. Evenals het meest uitgebreide assortiment voor een “all forward” voertuig, een geraffineerde en herkenbare stijl en geavanceerde technologie.

Ditzelfde denken onderstreept de Ducato Electric, het eerste volledig elektrische Fiat Professional-model, ontworpen en ontwikkeld volgens de meest geavanceerde kwaliteitsnormen van de FCA Group.

Uitgebreid getest

De Ducato Electric is ontwikkeld op basis van een gedetailleerde studie van het werkelijke gebruik van voertuigen door klanten. Na een jaar van data verzamelen werd bevestigd dat meer dan 25% van de markt al een “BEV Attitude” heeft in termen van gebruik, routes, dynamiek en prestaties. De klant is daarom klaar voor een mobiliteitswisseling.

Professionals die werkzaam zijn in specifieke branches van transport zijn geschikt om als early adopters van deze technologie. Gezien de groei van online handel, post- en koeriersdiensten, voedsel bezorgers, lokaal transport en de wijdverbreide noodzaak om te zorgen voor toegang tot stadscentra, met hun steeds toenemende verkeersbeperkingen op conventionele voertuigen op brandstof.

De klanten die nu al geïnteresseerd zijn in elektrische mobiliteit zijn dezelfde die, vanwege hun specifieke wensen, bijzonder belang hechten aan TCO en over het algemeen een laag niveau van routevariabiliteit en een hoog aantal gebruiksdagen per jaar maar vrij lage dagelijkse kilometerstanden.

De Ducato Electric is ontwikkeld door een proactieve samenwerking met de klant. Door middel van pilotprojecten waarbij een aantal grote spelers uit de industrie betrokken zijn, om al hun kennis te exploiteren en alle specifieke gebruikseisen te identificeren. Met deze aanpak is Fiat Professional van plan complete elektrische mobiliteitsoplossingen aan te bieden, gebaseerd op de studie van energiebehoeften. Daarmee is Fiat Professional in staat om oplossingen te bieden van voertuigen tot infrastructuur en in te spelen op de nieuwe, voortdurend evoluerende mobiliteitsscenario’s van vandaag.

Ducato Electric Varianten

Naast het aanbieden van een compleet scala aan versies, zal Ducato Electric ook modulaire opties voor accupakketten hebben. De accupakketten hebben een bereik van 220 tot 360 km (NEDC-cyclus) en verschillende laadconfiguraties. Alles gecombineerd met indrukwekkende prestaties: snelheid beperkt tot 100 km/u om het energieverbruik te optimaliseren, maximaal 90 kW vermogen en een maximaal koppel van 280 Nm.

Bovendien straft de nieuwe elektrische krachtbron niet het sterke punt van Ducato: de beste ladingen in zijn klasse van 10 m3 tot 17 men een laadvermogen van maximaal 1.950 kg, de beste in zijn categorie.

100% Ducato 100% Elektrisch

Al met al heeft Fiat Professional zijn technologische erfgoed en ervaring effectief gebruikt om de elektrische versie van zijn bestseller te ontwikkelen. Met de Ducato Electric komt Fiat Professional tegemoet aan de behoeften van elke professionele gebruiker om innovatie, prestaties en flexibiliteit te leveren, in overeenstemming met de sterke punten van de Ducato, om klanten de” zero emission ” versie van de meest efficiënte en veelzijdige bestelwagen op de markt te bieden.

De nieuwe Ducato Electric is een voertuig zonder halffabrikaten: 100% Ducato, 100% elektrisch.

Het zal daarom het belangrijkste product van Fiat Professional zijn op het gebied van elektrische mobiliteit, en vooral in de overgang die nu aan de gang is vanuit de traditionele

 

Op dit moment is nog niet alle informatie beschikbaar over de nieuwe elektrische Fiat Ducato.
Wilt u op de hoogte worden gehouden over de prijzen, verwachte levertijd en uitvoeringen van de Fiat Ducato Electric?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op als er meer informatie beschikbaar is.

Hou me op de hoogte van de Fiat Ducato Electric

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeSpecialist in FIATFIAT Ducato Electric 2020