Abswoude bestaat 60 jaar

Van
€ 35.121,24
Nu voor
€ 30.999,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ontdek de nieuwste Abswoude Edition van de FIAT Scudo

Fiat Scudo L3H1 2.0 diesel met Abswoude pakket

Fiat Scudo L3H1 2.0 diesel met Abswoude pakket

De Fiat Scudo L3H1 2.0 diesel is een populaire bedrijfsauto die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en comfort. Maar wat als we je vertellen dat we een speciale Abswoude editie hebben gecreëerd? Deze versie is gebaseerd op de standaard Fiat Scudo L3H1 2.0 diesel, maar we hebben er een aantal fantastische upgrades aan toegevoegd om deze nog beter te maken.

Abswoude pakket

Met het Abswoude pakket krijg je een aantal geweldige extra's voor je Fiat Scudo L3H1 2.0 diesel. Dit pakket omvat:

De FIAT Scudo

Maak kennis met de Fiat Scudo


Bent u op zoek naar een nieuwe bestelwagen die zowel krachtig als praktisch is? Maak kennis met de Fiat Scudo, de nieuwste generatie bestelwagen van Fiat die volledig vernieuwd is en niets meer gemeen heeft met zijn voorganger. Deze nieuwe versie, die gebouwd is op dezelfde basis als de Opel en Toyota, twee van de beste bestelwagens op de markt.


Krachtig en comfortabel


De Scudo is niet alleen krachtig, maar ook comfortabel om in te rijden. Met een keuze uit twee verschillende motoren en vier verschillende vermogens, kunt u kiezen tussen de 1,5-liter motor met 100 of 120 pk, of de krachtigere 2,0-liter motor met 145 of 180 pk. Voor wie op zoek is naar een groenere optie, is er ook een elektrische E-Scudo met een bereik van 205 mijl.


Praktisch en veelzijdig


De Fiat Scudo is niet alleen krachtig, maar ook praktisch. Met een laadvolume van 6,6 m3 en een laadvermogen tot 1 ton, kunt u met gemak al uw goederen vervoeren. En dankzij de Grip Control-technologie kunt u ook op ruw terrein rijden, zelfs op grind, rotsen of sneeuw.


Veilig en betrouwbaar


Bovendien is de Scudo uitgerust met de nieuwste geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) die mensenlevens kunnen redden, zoals automatische wegmarkeringherkenning, een automatisch noodremsysteem en een dodehoekwaarschuwing.


Ontdek de voordelen van de Fiat Scudo bij Abswoude Autopromenade! Als u op zoek bent naar een bestelwagen die zowel krachtig als praktisch is, dan is de Fiat Scudo de juiste keuze voor u. Kom vandaag nog langs bij Abswoude Autopromenade en ontdek de voordelen van deze fantastische bestelwagen.


Standaard voorzien van o.a.

  • 17 Lichtmetalen velgen
  • Airconditioning
Van
€ 35.121,24
Nu voor
€ 30.999,-
Gratis offerte
HomeFiatFiat SCUDO ABSWOUDE EDITION Lente 23