Grote seizoensactie

Profiteer nu van onze Grote seizoensactie.

De Fiat Punto Sempre 100pk Twinair

De innovatieve 100 pk TwinAir Turbo-benzinemotor van de Punto is een toppunt van efficiëntie. De combinatie van een turbocompressor met een aanzienlijk kleinere motor (downsizing) maakt een verlaging van de CO2-emissie en het brandstofverbruik tot 30% mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen en de prestaties.

Standaard voorzien van o.a.

  • Automatische airconditioning
  • Cruise control
  • Navigatiesysteem (3D kaart + gesproken instructies)
  • Lichtmetalen velgen (16")
  • Parkeer sensoren achter
  • Leder stuurwiel
Van
€ 16.480,-
Nu voor
€ 13.495,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.

Liever financieren?

U kunt uw nieuwe auto natuurlijk in één keer betalen. Maar wanneer u er liever voor kiest om deze betaling op te splitsen in termijnen dan kunnen wij u hier natuurlijk bij van dienst zijn.

Nu al vanaf
€ 143,- p/mnd
Bereken mijn bedrag Meer informatie

Onze voorraad Fiat Punto

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Punto staan?

Actievoorwaarden Fiat

© 2019 – Alle rechten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen gelden van 01-04-2019 t/m 30-06-2019, zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend bij Abswoude Autopromenade verkrijgbaar en gelden niet i.c.m. andere acties of kortingen. Inruil gebeurt altijd op basis van handelswaarde. Korting geldt bij particuliere verkoop en kunnen opgebouwd zijn uit meerdere acties waaronder een inruilpremie welke alleen geldt bij inruil. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW & BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges, maar excl. afleverpakket (t.w.v. €249,- of €299,-). De getoonde afbeeldingen zijn voorbeelden en kunnen afwijken van het uiteindelijk gekozen model. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeFiatFiat Punto