Abswoude bestaat 60 jaar

SUBSIDIE VERDUBBELAAR!

Ook voor 2023 heeft FIAT de subsidie (SEPP Subsidieregeling, Elektrische Personenauto's Particulieren) verdubbelaar klaar staan. De regeling is bedoeld om het elektrisch rijden voor particulieren betaalbaarder en dus aantrekkelijker te maken. De subsidie is in combinatie met zowel koop- als private leaseconstructies aan te vragen. Zoals u weet is deze pot snel leeg. Dus reserveer nu uw FIAT 500E voor 2023.

De subsidie bedraagt €2.950,- voor een nieuwe auto die voldoet aan de volgende voorwaarden:

Natuurlijk valt de nieuwe FIAT 500E in deze regeling.

Voor een gebruikte elektrische auto, is dit €2.000. Ook voor een gebruikte elektrsiche auto kunt u bij Abswoude Auto terecht.

De Fiat dealer neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken om uw ideale elektrische Fiat 500 samen te stellen en de reservering om te zetten in een uiterst scherp aanbod. Nadat u akkoord bent kunt u vanaf 3 januari direct met de hulp van de dealer de subsidieaanvraag indienen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de RVO

https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp

Fiat 500e is volledig elektrisch en buitengewoon stijlvol
De nieuwe volledig elektrische Fiat 500e is vernieuwend op elk vlak. De 500e is een cabrio en wordt gebouwd op een compleet nieuw platform, ontworpen voor de toekomst. Met een concurrerende actieradius en diverse technologische innovaties is het dé nieuwe auto voor in en buiten de stad.

Sinds 1957 is de Fiat 500 niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De nieuwste uitvoering wordt aangedreven door een volledig elektrische aandrijflijn, waarmee u beschikt over een gecombineerd rijbereik van 320 kilometer (WLTP). Rijdt u veelal in de stad? Dan heeft u tot wel 400 kilometer (WLTP) plezier van de Fiat met één acculading.

Opladen

Met de 500e heeft u beschikking over een snellaadfunctie met 85 kW, waarmee u binnen 5 minuten 50 km bereik kunt laden en in 35 minuten de batterij voor 80% oplaadt. Een exclusieve 500 Wallbox met een Mode 3-kabel wordt meegeleverd, zodat u eenvoudig thuis een eigen laadstation kunt maken. De Wallbox is voorzien van plug&play technologie en een bluetooth-verbinding om de laadstatus van de batterij te controleren.

Energie besparen en One Pedal Driving

Om het bereik te optimaliseren, kunt u gebruikmaken van de speciale Sherpa-stand. Hiermee kunt u kiezen voor een slimme instelling die de controle van de auto van u overneemt om energie te besparen. Ook is de Fiat 500e als een van de eersten voorzien van One Pedal Driving, waarmee u zowel accelereert als afremt. Hiermee kan energie teruggewonnen worden in de batterij wanneer u uw voet van het pedaal neemt en een hoger rijbereik gerealiseerd worden.

Design

De Fiat 500e zal volledig voorzien zijn van ledverlichting, waarvan sommige lampen geïnspireerd zijn op de essentiële stijl van de Fiat 500 uit 1957. Daarbij opent u eenvoudig en zonder sleutel de deuren dankzij nieuw ontworpen elektrische handgrepen met e-vergrendeling. Met één druk op de softknop kunt u al instappen. En ook het dolce vita openlucht gevoel van de eerste elektrische cabrio met vier zitplaatsen is een eerbetoon aan de 120-jarige geschiedenis van Fiat.

De Fiat 500e is breder, langer en daardoor nog comfortabeler dan zijn voorgangers. Het interieur zal vernieuwde opbergvakken hebben, inclusief een smartphonehouder en uitklapbare bekerhouder. Het tweespaaks stuurwiel is uitgerust met het klassieke 500-embleem en u zult minder knoppen op het dashboard vinden om de rust in het interieur te bewaren.

Technologie en connectiviteit

De nieuwe Fiat 500e zal de eerste kleine auto zijn met Level 2 Autonomous Driving. Hiermee draagt de auto bij aan een superieur veiligheidsniveau in de stad. Zo is uw nieuwe 500 la Prima de betrouwbare copiloot met autonoom optrekken en afremmen. Ook blijft u automatisch op de rijbaan.

Het nieuwe Cinerama-infotainmentsysteem bedient u met een brede 10,25 inch display. En een ultrasnelle Bluetooth-koppeling koppelt u smartphone binnen 5 seconden na het openen van de deur.

COPY-COPY-COPY-Op-maat-gemaakte-afmetingen-1920x650-px-Op-maat-gemaakte-afmetingen-Op-maat-gemaakte

3+1

De ontwerpers van Centro Stile werkten met de identieke afmetingen als de cabrio- en hatchback-versies en creëerden een kleine derde deur aan de passagierszijde. Een deur die naar achter opendraait, net als de eerste 500 in 1957. De derde ‘kleine deur’ gaat in de tegenovergestelde richting open. Vanwege het ontbreken van een middenstijl kun je comfortabeler in de auto komen, grote spullen gemakkelijker in- en uitladen en eenvoudiger je kind op de achterbank zetten. Als je de kleine deur eenmaal hebt gesloten, is er geen verschil met de andere 500: dezelfde stijl, dezelfde maat. Dit alles met een gewichtstoename van slechts 30 kg, zonder effect op het rijgedrag of het energieverbruik van de auto.

Qua veiligheid is het vermeldenswaardig dat de ‘kleine derde deur’ alleen kan worden geopend als het voorste portier al open is, zodat de achterpassagier deze niet per ongeluk kan openen.

Prijzen & Acties

Download hier uw Brochure

let op! de prijzen kunnen afwijken.

Standaard voorzien van o.a.

 • Airconditioning
 • Centrale deurvergrendeling met afstandbediening
 • Cruise control
 • Elektrisch bediende ramen voor achter
 • Elektronische handrem
 • Lichtmetalen velgen (16")
 • U Connect Radio met USB & Bluetooth
 • Parkeer sensoren, achter
 • Lane Departure Warning + Verkeersbord herkenning
 • Stem herkennings systeem
 • Gordijn airbags
 • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar en verwarmbaar
 • Stabiliteitscontrole
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
 • 500E Subsidie verdubbelaar 2023
Let op! Geld lenen kost geld.

Liever financieren?

U kunt uw nieuwe auto natuurlijk in één keer betalen. Maar als u er liever voor kiest om deze betaling op te splitsen in termijnen dan kunnen wij u hier natuurlijk bij van dienst zijn. Neem contact op met onze verkopers voor een actuele scherpe prijs.

Onze voorraad Fiat 500E

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500E staan?

Actievoorwaarden Fiat

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Deze aanbiedingen gelden van 01-01-2022 t/m 31-03-2022, zolang de voorraad strekt of deze eerder vanuit onze importeur beëindigd wordt. Deze acties zijn uitsluitend bij Abswoude Autopromenade verkrijgbaar en gelden niet i.c.m. andere acties of kortingen. Inruil gebeurt altijd op basis van Autotelex handelswaarde. Korting geldt bij particuliere verkoop en kunnen opgebouwd zijn uit meerdere acties waaronder een inruilpremie welke alleen geldt bij inruil. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW & BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges, maar excl. afleverpakket (t.w.v. €249,- of €299,-, afhankelijk van het gekozen model). Afbeeldingen zijn voorbeelden en kunnen afwijken van het uiteindelijk gekozen model. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. Vraag ons naar de volledige voorwaarden.

HomeFiatFiat 500E Subsidie