Covid-19 Informatie

SHOWROOM

Het kabinet heeft besloten per 15 december dat alle showrooms dicht zijn. Dit betekend dat we direct gesloten zijn voor nieuwe en gebruikte auto’s

En natuurlijk kunt u 24/7 online bij ons terecht. Voor het bekijken van de voorraad, het opvragen van een offerte en natuurlijk voor het aanvragen van een proefrit aan huis.

Of natuurlijk gewoon bellen: 071-3643605

Voor de zakelijke markt zijn er andere richtlijnen van kracht. U kunt een afspraak maken met onze specialist Pieter van den Hengel.

Mail naar pieterh@abswoude.nl

WERKPLAATS & SCHADEHERSTEL

Aangezien onze werkplaats en schadebedrijf tot de essentiële beroepen behoren blijven deze geopend voor onderhoud, APK en reparaties. Dit is cruciaal, want veiligheid gaat boven alles. Het is zeer belangrijk dat uw auto goed onderhouden blijft, ook nu. U kunt online of per telefoon uw afspraak maken voor onderhoud, APK en reparaties.

Voor schadeherstel kunt u bellen met: 071-3643620

Voor een werkplaatsafspraak kunt u bellen met: 071-364610

U kunt tijdens uw werkplaatsafspraak in onze showroom wachten tot uw auto klaar is. Houd de regels van het RIVM in acht en kom niet naar de showrooms wanneer u COVID-gerelateerde klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is verplicht, we schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand. Wilt u liever niet wachten dan kunt u een vervangende auto bij ons huren of een fiets in bruikleen nemen.

CARWASH

Onze carwash is gewoon geopend!

Heeft u toch nog meer vragen? Klik dan hier

HomeCovid-19 Informatie