Covid-19 Informatie

SHOWROOM

Momenteel is de showroom gesloten vanwege de nationale lockdown.

Maak hier uw showroom afspraak.


U bent welkom als u klachtenvrij bent.
Tijdens de afspraak geldt 1,5 meter afstand houden van anderen.
Betalen zoveel mogelijk contactloos tijdens de afspraak.


Daarnaast is het mogelijk om producten te bestellen en af te halen onder de volgende
voorwaarden: bestelde producten kunnen worden opgehaald;

En natuurlijk kunt u 24/7 online bij ons terecht. Voor het bekijken van de voorraad, het opvragen van een offerte en natuurlijk voor het aanvragen van een proefrit aan huis.

Of natuurlijk gewoon bellen: 071-3643605

Voor de zakelijke markt zijn er andere richtlijnen van kracht. U kunt een afspraak maken met onze specialist Pieter van den Hengel.

Mail naar pieterh@abswoude.nl

WERKPLAATS & SCHADEHERSTEL

Aangezien onze werkplaats en schadebedrijf tot de essentiële beroepen behoren blijven deze geopend voor onderhoud, APK en reparaties. Dit is cruciaal, want veiligheid gaat boven alles. Het is zeer belangrijk dat uw auto goed onderhouden blijft, ook nu. U kunt online of per telefoon uw afspraak maken voor onderhoud, APK en reparaties.

Voor schadeherstel kunt u bellen met: 071-3643620

Voor een werkplaatsafspraak kunt u bellen met: 071-364610

U kunt tijdens uw werkplaatsafspraak in onze showroom wachten tot uw auto klaar is. Houd de regels van het RIVM in acht en kom niet naar de showrooms wanneer u COVID-gerelateerde klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is verplicht, we schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand. Wilt u liever niet wachten dan kunt u een vervangende auto bij ons huren of een fiets in bruikleen nemen.

CARWASH

Onze carwash is gewoon geopend!

Heeft u toch nog meer vragen? Klik dan hier

Naast maatregelen op het gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat worden hierbij onderstaande maatregelen genomen:

MAATREGELEN

 • Voor iedereen geldt: blijf zoveel mogelijk thuis.
 • 1,5 meter afstand is verplicht voor alle volwassen vanaf 18 jaar.
 • Er geldt een sluitingstijd voor alle locaties en evenementen tussen 17.00 en 05.00 uur.
  • Essentiële winkels zoals supermarkten en drogisterijen, blijven open tot 20.00 uur.
  • Essentiële dienstverlening zoals de notaris of advocaat, hypotheekadviseur en medische contactberoepen, houden normale openingstijden.
 • Amateursport (wedstrijden en trainingen) is tussen 17.00 en 05.00 uur niet meer toegestaan. Topsport (trainen en wedstrijden spelen) en professionele kunst- en cultuurbeoefening mag wel na 17.00 uur. Zonder publiek.
 • 1,5 meter afstand en een mondkapje wordt verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. Zoals in de horeca, in bioscopen en theaters. Dit heeft effect op het aantal bezoekers. Er kunnen minder mensen binnen zijn.
 • 1,5 meter afstand en een mondkapje wordt verplicht op doorstroomlocaties, bijvoorbeeld op beurzen. Dit heeft effect op het aantal bezoekers. Er kunnen minder mensen worden toegelaten.
 • Het thuiswerkadvies wordt aangescherpt naar ‘Werk thuis. Kan dat niet: houd op het werk altijd 1,5 meter afstand.
 • Ga je bij anderen op bezoek of ontvang je bezoek? Doe dan een zelftest.
 • Wees extra voorzichtig bij contacten tussen ouderen vanaf 70 jaar en kinderen tot en met 12 jaar.

Bekijk het kort overzicht van maatregelen die gelden vanaf 28 november 2021.

Deze maatregelen komen bovenop de adviezen en regels die op dit moment al voor iedereen gelden zoals:

 • de basisregels;
 • het dringende advies om thuis niet meer dan 4 gasten per dag te ontvangen;
 • de mondkapjesplicht;
 • geen publiek bij sport;
 • een maximale groepsgrootte van 1250 mensen in grote zalen; en
 • de inzet van het coronatoegangsbewijs en vaste zitplaats in de horeca en de cultuursector.

Bovenstaande maatregelen zijn voor ieders gezondheid. We gaan hier zeer serieus mee om en hopen dat iedereen medewerking verleent om deze maatregelen in acht te nemen.

FAQ

Zijn jullie nog open?


Wij zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. Het is mogelijk om in dat tijdsbestek uw auto, op afspraak, langs te brengen voor een werkplaatsafspraak. De fysieke showrooms zijn niet open. Online kunt u uiteraard bij ons terecht voor het bekijken van de voorraad, het opvragen van een offerte of voor het aanvragen van een proefrit op lokatie. Dit kan per mail, telefoon of videobellen.

Is het nu mogelijk om bij Abswoude een andere auto te kopen?


Ja, dat kan. Online en in de showroom zijn wij gewoon bereikbaar voor de aanschaf van een nieuwe auto of een occasion. U kunt bij onze Verkoop Adviseurs een video opvragen van de door u gewenste auto(‘s). Zo kunt u de auto toch virtueel bekijken. Onze Verkoop Adviseurs kunnen, wanneer nodig, online uw huidige auto taxeren en sturen u een vrijblijvende offerte voor de nieuwe auto toe. Voor een proefrit komen wij graag bij u langs. Ook kunt u bij ons langskomen voor een proefrit. Buiten kunnen wij u alles demonstreren. De auto wordt voor en na afloop van uw proefrit grondig gedesinfecteerd. Bij interesse in een auto kunt u contact met ons opnemen per mail, telefoon of videobellen.

Voor een zakelijke aanschaf kunt u, na het maken van een afspraak, gewoon bij ons in de showroom terecht.

Ik heb een werkplaatsafspraak ingepland staan, wat nu ?


Onze werkplaats is open. U kunt uw auto, op afspraak, brengen voor reparaties, onderhoud of APK. Tijdens uw bezoek houden wij de corona regels strikt in acht. Het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1,5 meter afstand en desinfecteren uw auto grondig bij inname en voordat u de auto weer komt ophalen.

Kan ik in de wachtruimte wachten tijdens mijn werkplaatsafspraak?


U kunt tijdens uw werkplaatsafspraak in onze showroom wachten tot uw auto klaar is. Houd de regels van het RIVM in acht en kom niet naar de showrooms wanneer u COVID-gerelateerde klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is verplicht, we schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand. Wilt u liever niet wachten dan kunt u een vervangende auto bij ons huren of een fiets in bruikleen nemen.

Ik wil graag een proefrit maken. Kan dat?

Ja, dat kan. Wij komen graag, binnen een straal van ongeveer 25 km, bij u langs voor een vrijblijvende proefrit met de door u gewenste auto. De auto wordt voor en na afloop van uw proefrit grondig gedesinfecteerd. Voor het maken van een afspraak klik hier

Gaan apk keuringen gewoon door?

Ja, u kunt gewoon bij ons terecht voor uw APK keuring. Ons advies is om deze afspraak niet uit te stellen. Goed onderhoud van uw auto is cruciaal, zodat wanneer u de weg op gaat, dit veilig gebeurd. Daarnaast is de APK keuring van uw auto wettelijk verplicht. Voorkom dus een onnodige boete en zorg dat uw auto veilig blijft. Tijdens uw bezoek houden wij de coronaregels strikt in acht. Het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1, 5 meter afstand en desinfecteren uw auto grondig bij inname en voordat u de auto weer komt ophalen.

HomeCovid-19 Informatie