Abswoude Autopromenade
Fiat ProfessionalNissanChevroletFiatHondaPeut
Service

Service

24 uur 7 dagen in de week contact en service
Service Budget Onderhoud Bedrijfswagens

Budget Onderhoud Bedrijfswagens

  

 
Onderhoud is van cruciaal belang voor het behoud van de kwaliteit van uw bedrijfsauto, uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw medewerker(s). Vaak wordt er onterecht gedacht dat de officiële merkdealer duurder is dan de fast fitter of de universele garages. Als er echter realistisch gekeken wordt naar wat er daadwerkelijk aangeboden wordt dan blijkt in de praktijk echter dat de prijzen elkaar niet ontlopen.


Omdat niet altijd duidelijk is voor iedereen dat u met uw bedrijfsauto bij Abswoude ook terecht kunt voor fast fit onderhoud, hebben wij onze fast fit tarieven en werkzaamheden voor iedereen duidelijk inzichtbaar gemaakt. Bij Abswoude noemen we dat Budget Onderhoud

Naast het voordeel dat u goedkoper uit bent, bent u er daarnaast zeker van dat u auto door onze goed geschoolde en getrainde monteurs onderhouden wordt. Om het voor u gemakkelijker te maken, kunt u ook digitaal een afspraak maken voor Budget Onderhoud

 

 
Er zijn 2 soorten onderhoud. De meest uitgebreide is onderhoud volgens fabrieksspecificaties met originele onderdelen. Dit type onderhoud is de beste garantie dat uw auto in topconditie blijft en dat u uw recht op garantie niet verspeelt.

De tweede soort onderhoud is minder uitgebreid en maakt gebruik van niet merkspecifieke onderdelen. Dit is goedkoper omdat de gebruikte onderdelen goedkoper zijn en er minder vervangen en gecontroleerd wordt. Bij Abswoude noemen wij dit Budgetonderhoud. Het is met name geschikt voor auto’s waarvan de fabrieksgarantie verlopen is en die minder dan 20.000 kilometer per jaar rijden.

Bij Abswoude heeft u altijd zelf de keuze! Alle merken auto’s kunnen bij ons terecht voor onderhoud.

 
 
Basis beurt
  • Vervangen olie
  • Vervangen oliefilter
  • Vervangen afdichtring
  • Arbeidskosten
  • Milieukosten
  • En 22 controlepunten

    Plan
    hier uw Budget Onderhoud Basis Beurt

·         Roetmeting

·         Diesel DTC

€ 20,66

€ 10,33

 


De prijzen kunnen afwijken bij grotere motoren en duurdere onderdelen. Er gelden dan toeslagen. Vraag naar de voorwaarden.